Termeni și condiții

Site-ul www.babyspace.com.ro este deținut de compania CARE DIRECT S.A., cu sediul în Grecia, Dafni, Str. Dervenakion nr. 8, (info@caredirect.com, tel. +30 210 9287700), denumită în continuare CARE DIRECT.

Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau a ilustrațiilor din orice pagină a site-ului www.babyspace.com.ro este posibilă numai după obținerea acordului scris al CARE DIRECT.

Pentru solicitarea obținerii acordului scris de reproducere integrală sau parțială a conținutului site-ului, puteți trimite o solicitare la adresa de email: info@babyspace.com.ro

Utilizând acest site, vizitatorul / utilizatorul trebuie să citească cu atenție termenii și condițiile generale de utilizare și să viziteze / utilizeze paginile / serviciile www.babyspace.com.ro numai dacă le acceptă pe deplin. Dacă utilizați acest site, se presupune că ați luat cunoștință de termenii și condițiile generale de utilizare, că le acceptați și că renunțați la orice nemulțumire ulterioară care ar putea apărea din vizitarea www.babyspace.com.ro www.babyspace.com.ro (denumit în continuare Babyspace) poate modifica în orice moment termenii și condițiile generale de utilizare.

Vizitatorii / utilizatorii sunt responsabili să verifice regulat dacă au fost făcute modificări ale acestor termeni și condiții generale. Utilizarea Babyspace după modificarea menționată anterior va fi considerată acceptare a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare, în noul format. Este interzisă utilizarea Babyspace în caz de neacceptare a oricărui element din termenii și condițiile generale de utilizare.

SCOPUL SITE-ULUI

Babyspace este disponibil strict pentru informarea vizitatorilor / utilizatorilor și nu în scopuri comerciale. Babyspace este un portal online care are ca scop educarea și informarea cuplurilor care doresc să devină părinți, viitoarelor mămici și părinților cu copii de la prima zi de viață la 12 ani. Este un site cu informații despre sănătatea copiilor și familiilor, despre dezvoltare, îngrijire și educare a copiilor 0 – 12 ani. În acest scop, Babyspace a stabilit parteneriate cu centre medicale, specialiști în sănătate, maternități private și de stat, pentru a furniza informații actuale și utile în temele abordate în cadrul articolelor site-ului.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Babyspace este deținut de CARE DIRECT și este protejat de prevederile internaționale și locale din Legea 59/1976 privind drepturile de autor, așa cum se aplică ea în prezent. În afara excepțiilor explicite (drepturile de autor ale terților, colegilor și organismelor partenere), întregul conținut al Babyspace, inclusiv imaginile, grafica, fotografiile, desenele, textele, instrumentele și calculatoarele, serviciile furnizate și, în general, acest site web este protejat de dreptul de autor, mărcile înregistrate și mărcile de servicii ale Babyspace și CARE DIRECT și sunt protejate de prevederile respective ale convențiilor și tratatelor elene, europene și internaționale.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în mod explicit, utilizatorii au dreptul să navigheze pe acest site numai pentru uz personal, necomercial.

Vizitatorilor / utilizatorilor li se permite să descarce, să trimită prin e-card informații de pe Babyspace unui alt utilizator și să tipărească materialele incluse pe site, să trimită link-uri cu articolele de la Babyspace pentru uz personal către utilizatori, cu condiția să nu fie afectate drepturi de proprietate intelectuală sau industrială și cu condiția să nu fie modificată, afectată sau ștearsă nici o marcă comercială. Această prevedere poate fi revocată în orice moment.

Orice altă utilizare a materialului disponibil pe acest site este interzisă, inclusiv cu titlu orientativ: modificarea, copierea, compilarea, configurarea, reproducerea, distribuirea, transferul, vânzarea, republicarea fără sursa de origine, încărcarea în alt mod a unor informații (în ansamblu, o parte sau un rezumat al acestora), disponibile pe acest site, în orice mod sau prin orice mijloace, inclusiv trimiterea lor pe Internet sau disponibilitatea acestora pe Internet în orice alt mod, fără consimțământul scris prealabil al CARE DIRECT.

Alte produse sau servicii menționate pe pagina web a acestui site și care poartă mărci comerciale ale organizațiilor, companiilor, partenerilor asociați, uniunilor sau publicațiilor respectiv asociate sunt proprietatea lor intelectuală și, prin urmare, aceste organisme sunt exclusiv responsabile.

CARE DIRECT își rezervă dreptul de a adăuga, modifica și / sau elimina în orice moment orice element și / sau informații incluse în acest site, precum și de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau integral, serviciile sale fără un avertizare / notificare prealabilă.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE VIZITATORILOR / UTILIZATORILOR

CARE DIRECT recunoaște importanța protecției datelor cu caracter personal ale vizitatorilor / utilizatorilor Babyspace și se oblige să protejeze datele personale ale acestora și să respecte prevederile aplicabile privind protecția datelor, atât la nivel național, pe teritoriul României, cât și la nivel european (EC 2016/679). Prin urmare, nu vor fi colectate informații cu privire la datele cu caracter personal ale vizitatorilor / utilizatorilor, cu excepția cazului în care acestea sunt furnizate în mod voluntar de către aceștia. Furnizarea de date cu caracter personal nu este necesară pentru navigarea pe site sau accesarea conținutului acestuia.

Datele vizitatorilor / utilizatorilor care sunt transferate automat pe serverul nostru web, în timp ce utilizatorii navighează pe site, cum ar fi furnizorul de internet, site-urile prin care utilizatorii au fost conectați la portalul Babyspace, paginile web pe care utilizatorii le vizitează pe site-ul nostru, adresa IP, nu sunt folosite pentru a identifica utilizatorii, ci doar în scop statistic, iar utilizatorii rămân anonimi.

Vizitatorul / utilizatorul va furniza datele personale numai dacă dorește să se înregistreze ca membru beneficiar al serviciilor Babyspace. În acest caz, vizitatorul / utilizatorul își exprimă acordul asupra faptului că toate informațiile furnizate către Babyspace sunt complete, corecte, adevărate, exacte și valide și că în cazul oricărei schimbări va informa Babyspace referitor la această modificare, astfel încât informațiile înregistrate să rămână complete, corecte, adevărate, exacte și valide.

Datele personale ale utilizatorului care trebuie să rămână complete sunt următoarele: numele utilizatorului, adresa de e-mail, parola și condiția utilizatorului: Vreau să rămân însărcinată, Sunt însărcinată, Data estimată a nașterii, Sunt mama, Data de naștere a copilului / copiilor, Sexul copilului / copiilor și precizarea Sunt tata.

Informațiile opționale pe care utilizatorul le poate furniza la înregistrare sunt: prenumele/numele soției / soțului, adresa, numărul de telefon fix sau numărul de mobil, data nașterii, naționalitate, starea civilă (căsătorit, divorțat etc), profesia, numele copilului, maternitatea în care s-a născut copilul etc. În plus, la înregistrare, utilizatorul își poate exprima acordul dacă dorește să primească newsletter Babyspace, prin e-mail, la adresa de indicată la înregistrare. Prin acceptarea termenilor și condițiilor Babyspace, utilizatorul își exprimă acceptul de primire de newslettere de la companiile partenere sau mesaje de promovare-informare prin SMS pe mobil sau prin intermediul telefonului fix, pentru informare referitoare la noi produse - servicii sau pentru primire prin poștă, la adresa indicată benevol, de pliante - vouchere de discount - eșantioane de produse Babyspace, CARE DIRECT sau companii partenere (MEGA, Interstar Chim, Henkel Romania, HIPP Romania, Coca-Cola Romania, Reckitt Benckiser Romania, Pharco Impex 93 SRL, Propeller Adds, TEVA Pharmaceuticals SRL, BAYER, GFK, IXY Retail SRL etc.) pentru sondaje și cercetări de piață și promovare de produsel și servicii ale companiilor afiliate.

O listă completă a companiilor partenere este postată pe site: www.caredirect.com/partners.aspx

Vizitatorul nu este obligat să completeze informațiile de mai sus cu datele sale personale, dar fără informațiile "obligatorii" menționate mai sus, el nu se poate înregistra în calitate de membru, în schimb are dreptul de a naviga pe site, fără a putea să interacționeze, adică beneficiază de drepturile și posibilitățile vizitatorilor simpli și nu ale utilizatorilor înregistrați. În cazul newsletterelor, în situația în care utilizatorul nu mai dorește să le primească, poate opta pentru ștergerea datelor sale doar de la acest serviciu. Dacă utilizatorul dorește să oprească total sau partial comunicarea de marketing, trebuie doar să trimită un e-mail la unsubscribe@babyspace.gr și să-și exprime această dorință.

La înregistrarea în Babyspace, utilizatorul consimte ca datele sale personale să fie utilizate de CARE DIRECT ca fiind responsabilă pentru prelucrarea lor prin mijloace automate sau de către orice altă persoană desemnată de CARE DIRECT prin voința și în contul său. Datele furnizate de vizitator / utilizator în Babyspace se păstrează într-o bază de date pe un server și vor fi prelucrate cu scopul unic de a furniza servicii utilizatorilor și în special pentru a le furniza materiale adaptate intereselor și preferințelor lor, așa cum rezultă din informațiile comunicate de către utilizatori și, în general, pentru sprijinirea, promovarea și executarea relației Babyspace cu aceștia.

Metode de analiză sunt utilizate pentru ca interesele vizitatorilor / utilizatorilor să fie clarificate, cum ar fi crearea de profiluri. Datele colectate de către CARE DIRECT S.A. sunt utilizate exclusiv în scopul pentru care vizitatorul / utilizatorul și-a dat consimțământul, cu excepția cazului în care legea prevede altfel. CARE DIRECT S.A. va procesa datele personale ale utilizatorului în baza consimțământului său prealabil pentru scopul menționat mai sus, până când utilizatorul își va retrage consimțământul sau se opune prelucrării.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea oricăror operațiuni de prelucrare efectuate pe baza acestuia, anterior revocării lui. Datele utilizatorului vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru atingerea scopului menționat mai sus. Destinatarii acestor date vor fi exclusiv companiile noastre partenere și furnizorii noștri, care sunt în legatură contractuală cu firma noastră, iar lista cu acestea o puteți vedea pe site-ul nostru www.caredirect.com/partners.aspx. Datele pot fi transmise țărilor din afara Uniunii Europene.

CARE DIRECT S.A. a depus eforturi semnificative pentru a lua toate măsurile de precauție pentru păstrarea confidențialității și securității datelor cu caracter personal și pentru prevenirea denaturării, distrugerii și accesării acestora de către terți neautorizați. Cu toate acestea, compania nu poate controla riscurile asociate cu funcționarea internetului și, prin urmare, atrage atenția asupra potențialelor riscuri asociate cu utilizarea și funcționarea acestuia.

Cu toate acestea, deoarece este posibil ca terțe persoane neautorizate să aibă acces la mesajele trimise prin intermediul internetului către utilizatori, li se recomandă să nu trimită prin e-mail informațiile pe care doresc să le păstreze secrete.

Membrii rămân exclusiv responsabili pentru toate acțiunile făcute sub parola personală, numele de utilizator și, în general, în contul lor. Membrii sunt de acord să notifice în mod direct Babyspace pentru orice utilizare neautorizată a contului lor și orice încălcare realizată sau probabilă a securității. În plus, membrii sunt responsabili exclusiv pentru utilizarea atentă a contului lor la finalul fiecărei utilizări. Babyspace nu va fi responsabil pentru eventuale daune sau vătămări provocate de nerespectarea de către membrii a acestei clauze.

Utilizatorii care au creat un cont pe site au capacitatea de a accesa sau de a corecta informațiile personale conectându-se la contul lor cu e-mailul și parola pe care le-au stabilit atunci când și-au creat contul.

Utilizatorii înregistrați – precum și orice persoană care furnizează datele personale pe site-ul Babyspace – au dreptul să ceară și să primească de la CARE DIRECT următoarele informații: a) toate datele cu caracter personal care îi privesc; b) scopul prelucrării și beneficiarii; c) corectarea datelor păstrate în cont, precum și dreptul la orice obiecții privind datele lor personale. Utilizatorii înregistrați au dreptul să solicite în orice moment și în mod gratuit ștergerea datelor lor prin trimiterea unui e-mail la unsubscribe@babyspace.uk.com, specificând dacă doresc ca datele lor să fie șterse din baza de date a website-ul sau dacă doresc pur și simplu să nu primească notificări de marketing pe care le-au acceptat inițial.

În același timp, aceștia au dreptul la portabilitatea datelor și au dreptul să depună o plângere în orice moment la autoritatea de supraveghere.

Comunicarea datelor personale de către utilizatorii Babyspace în modul descris mai sus este considerată acceptare a termenilor de utilizare a acestor date în conformitate cu acești termeni. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu utilizarea datelor sale cu caracter personal menționate mai sus, acesta nu trebuie să completeze câmpurile respective.

COOKIES

Babyspace poate utiliza cookies pentru a permite recunoașterea vizitatorului / utilizatorului în anumite servicii și pagini ale Babyspace. Fișierele cookies sunt mici fragmente de date salvate pe hard discul fiecărui vizitator / utilizator, în timpul navigării pe website-uri, pentru a identifica browserul corespunzător și ele nu primesc informații despre nici un document sau fișier de pe computerul utilizatorului.

Acestea sunt folosite exclusiv pentru a facilita accesul vizitatorului / utilizatorului la servicii specifice Babyspace și din motive statistice, pentru a determina domeniile în care serviciile oferite de Babyspace sunt utile sau populare sau din motive de marketing.

Vizitatorul / utilizatorul Babyspace poate seta browser-ul în așa fel încât să-l avertizeze cu privire la utilizarea cookies-urilor pentru anumite servicii Babyspace sau să nu permită cookies în nici o situație. În cazul în care vizitatorul / utilizatorul acestor servicii și pagini Babyspace nu dorește să utilizeze cookies pentru recunoaștere, acesta nu se poate bucura de acces în continuare la aceste servicii.

ALTE INFORMAȚII FURNIZATE DE VIZITATORI

Dacă vizitatorii babyspace folosesc capacitățile de comunicare furnizate de site pentru a furniza alte informații, în afara datelor personale, cum ar fi sugestii despre website sau idei pentru reclame și produse și orice alte informații, aceste informații, sugestii și idei vor deveni proprietatea Babyspace cu consimtamantul vizitatorului si poate fi folosit / utilizat de Babyspace sau CARE DIRECT în orice mod (de ex. reproducere, modificare, notificare terți etc.) în scopuri comerciale sau în alte scopuri, în timp ce vizitatorul care furnizează aceste informații, sugestii și idei, va renunța la orice drept de a folosi aceste informații, sugestii și idei oferite în mod voluntar și de a renunța la orice drept la despăgubire pentru utilizarea materialului de mai sus de către Babyspace.

Mai mult decât atât, răspunsurile vizitatorilor / utilizatorilor la vot efectuat de Babyspace asupra problemelor actuale sunt înregistrate, analizate și comentate de către Babyspace, în scopul de a trage concluzii cu privire la opinia publică asupra problemelor supuse la vot. Babyspace își rezervă dreptul exclusiv de a colecta și exploata aceste date, iar concluziile desprinse devin proprietatea sa intelectuală. În ceea ce privește votarea, Babyspace stabilește condițiile speciale de participare la vot și își rezervă dreptul de a le anula după bunul plac.

ASPECTE ETICE ȘI RĂSPUNDEREA UTILIZATORILOR / MEMBRILOR - DAUNE / COMPENSAȚII

Utilizatorii / membrii Babyspace sunt exclusiv responsabili pentru întregul conținut pe care îl postează, publică, trimit, transferă sau pun la dispoziție în orice mod prin intermediul serviciilor Babyspace.

Babyspace și CARE DIRECT nu pot controla întregul conținut postat de utilizatorii / membrii serviciilor site-ului din cauza dimensiunii sale, astfel încât nu pot garanta acuratețea, integritatea, legalitatea sau calitatea unui astfel de conținut și nu ar trebui considerat adoptat sau acceptat de Babyspace/CARE DIRECT. Utilizatorul / membru înțelege și acceptă că prin utilizarea serviciilor Babyspace poate fi expus de către terți, independent de voința Babyspace, la conținut jignitor, non-etic sau ilegal.

Babyspace nu va fi în nici un fel răspunzător pentru conținutul anunțurilor sau grupurilor de forumuri, cum ar fi: „Forumul”, „Albumul meu”, „Calendarul meu” care figurează pe site, nu este răspunzător pentru orice eventuală greșeală sau omisiune a conținutului sau pentru orice daune care pot apărea din cauza utilizării conținutului postat, trimis, transferat sau altfel pus la dispoziție de către utilizatori / membrii prin intermediul serviciilor Babyspace, precum și pentru orice informație transmisă de conținut inexact, incorect, amenințător, scandalos, defăimător, pornografic și insultător.

Nu este permisă transmiterea sau postarea unor mesaje sau informații similare, precum și a celor care au răspundere penală sau civilă. Babyspace și CARE DIRECT declară că vor coopera cu poliția sau orice autoritate judiciară pentru a dezvălui identității oricărui utilizator care postează sau transmite materiale sau informații similare ca acelea descrise anterior. În cazul în care Babyspace este informat că un anumit conținut cauzează daune materiale sau de altă natură terților, își rezervă dreptul de a șterge imediat acest conținut și de a închide, de asemenea, contul utilizatorului / membru care încalcă termenii prezentului document.

Vizitatorii / utilizatorii sunt obligați să furnizeze informații complete, corecte și exacte cu privire la detaliile pe care le declară către Babyspace, să garanteze ca sunt conforme cu legile românești în vigoare și în special cu prevederile legilor privind telecomunicațiile, să nu utilizeze ilegal sau lipsită de etică informțiile Babyspace și să nu încalce nici un drept al terților, în special, secretul personal.

Vizitatorul / utilizatorul acestui site este singurul responsabil pentru utilizarea sa legală. Vizitatorul / utilizatorul nu are dreptul să trimită materiale ilegale prin intermediul Babyspace. Asemenea materiale sunt considerate drept materiale care încalcă drepturile terților (respectiv drepturile de proprietate intelectuală sau industrială, drepturile de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal) și / sau sunt false, inexacte, amenințătoare, ofensatoare, vulgare, violente și defăimătoare sau încurajează violența. În plus, vizitatorii / utilizatorii nu au voie să cauzeze în vreun fel daune minorilor, falsificarea sau modificarea identității utilizatorilor / membrilor destinate înșelăciunii privind originea conținutului transmis prin Babyspace, postarea, publicarea, expedierea sau utilizarea oricăror alte mijloace pentru instalarea oricărei publicități nesolicitate sau a altui conținut legat de promovarea produselor / serviciilor sau a altor website-uri, trimiterea de e-mailuri spam și orice altă promovare a conținutului nedorit. Pentru utilizarea website-ului în scopuri ilegale se aplică penalități civile și penale. Vizitatorul / utilizatorul înțelege si acceptă că Babyspace și CARE DIRECT să sunt răspunzători pentru conținutul cu caracteristicile de mai sus care provine de la terți și este accidental afișat pe site.

În cazul în care un vizitator / utilizator cauzează o defecțiune tehnică a website-ului sau a sistemelor care transmit site-ul vizitatorilor / utilizatorilor, vizitatorul / utilizatorul va fi răspunzător pentru eventualele daune rezultate din aceea defecțiune și va suporta orice cheltuieli pentru repararea acestuia. Mai mult decât atât, vizitatorul / utilizatorul Babyspace înțelege și acceptă că rămâne singurul responsabil pentru a compensa Babyspace și CARE DIRECT și colaboratorii săi pentru orice dispută legată între el și terți din cauza conținutului pe care îl pune la dispoziție, postează, publică sau transmite prin intermediul serviciilor Babyspace, precum și în cazul introducerii eronate a datelor la înregistrarea sau actualizarea datelor lor și, în general, în cazul încălcării acestor termeni.

DEBUTUL / ÎNCHEIEREA SERVICIILOR

Vizitatorul / utilizatorul înțelege și acceptă faptul că Babyspace își rezervă dreptul exclusiv, fără o avertizare prealabilă, de a suspenda utilizarea parolei sau de a suspenda furnizarea conținutului său vizitatorilor / utilizatorilor, dacă consideră că au încălcat litera și spiritul acestor termeni și condiții generale de utilizare. Babyspace și CARE DIRECT nu pot fi trase la răspundere față de vizitator / utilizator pentru suspendarea menționată mai sus sau pentru orice caz de revendicare legat de acesta.

PUBLICITATE

Babyspace și CARE DIRECT nu sunt în nici un caz responsabili pentru comunicarea vizitatorului / utilizatorului cu terți furnizori de servicii prezenți pe Babyspace și pentru orice tranzacție comercială care poate rezulta din relația lor.

AUTORIZARE PENTRU PUBLICITATE

Vizitatorul / utilizatorul care utilizează serviciile Babyspace pentru postarea și / sau publicarea informațiilor, datelor, textelor, graficelor, fotografiilor, imaginilor, fișierelor audio, videoclipurilor, mesajelor, autorizează Babyspace – atât timp cât acest context face parte din serviciile Babyspace – să folosească spațiul în care acest conținut este postat în scopuri publicitare. În plus, vizitatorul / utilizatorul care postează și / sau publică informații, date, texte, grafice, fotografii, imagini, fișiere audio, video, mesaje consimte postarea și / sau publicarea de reclame de către Babyspace pe paginile / serviciile conexe.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Babyspace și CARE DIRECT nu sunt răspunzătoare pentru nici un fel de eventuale prejudicii suferite de vizitator / utilizator al website-ului, serviciilor, selecțiilor și conținutului Babyspace pe care acesta le accesează din proprie inițiativă și responsabilitate (de exemplu, dar fără a se limita la, pagubele cauzate de acțiunile ilegale ale unor terțe persoane, cum ar fi interceptarea sau decriptarea codurilor și a datelor, răspândirea virușilor în timpul utilizării website-ului sau descărcarea unor părți din conținutul său, la problemele care pot apărea în timpul utilizării computerelor (de exemplu pierderea datelor etc.).

Babyspace este folosit așa cum este, fără garanție expresă sau implicită și în funcție de disponibilitate. Babyspace și CARE DIRECT nu garantează că paginile, serviciile, selecțiile și conținutul vor fi furnizate fără întreruperi sau erori, că acest site va fi în siguranță, că erorile vor fi corectate pe acest site sau că serverul care face disponibil Babyspace nu are viruși sau alte elemente dăunătoare. În nici un caz, Babyspace și CARE DIRECT nu garantează exactitatea, credibilitatea, proximitatea, deplinătatea sau disponibilitatea conținutului postat. Costul eventualelor corecții sau susțineri va afecta utilizatorul și în niciun caz Babyspace.

Conținutul Babyspace și informațiile furnizate de site nu pot fi interpretate în mod absolut ca informații și / sau recomandări viabile fără alte consultări și nici nu încurajează întreprinderea vreunei acțiuni specific din partea vizitatorului / utilizatorului. Babyspace și CARE DIRECT nu garantează faptul că informațiile conținute sunt întotdeauna complete, absolute și, în general, caracterul adecvat al conținutului, pe care îl colectează, procesează și distribuie, în special din cauza volumului mare și nici nu garantează lipsa de greșeli și erori.

Prin urmare, vizitatorul / utilizatorul Babyspace, atunci când utilizează informațiile din website, își asumă responsabilitatea de fiecare dată să controleze, verifice informațiile furnizate, în special orice instrucțiuni sau sfaturi medicale care pot fi postate pe site, pentru valabilitatea și caracterul complet / correct, de care Babyspace și CARE DIRECT nu vor fi răspunzători. Se recomandă utilizatorului să consulte personal medical. În plus, în ceea ce privește trimiterea de cadouri și produse promoționale furnizate de Babyspace, CARE DIRECT nu este răspunzător pentru timpul de trimitere către destinatari, care depinde exclusiv de terți.

LEGĂTURI LA ALTE SITE-URI WEB

Babyspace conține legături către alte site-uri web. Interconectarea cu alte site-uri prin link-uri se efectuează numai în beneficiul vizitatorilor / utilizatorilor. Aceste site-uri web sunt în afara controlului Babyspace și, prin urmare, Babyspace nu este responsabil pentru disponibilitatea, conținutul, politica de protecție a datelor cu caracter personal, calitatea și completitudinea serviciilor lor. Babyspace nu este responsabil pentru eventuale daune directe sau indirecte ale vizitatorilor / utilizatorilor rezultate din utilizarea capacităților de interconectare cu un alt site prin legături sau prin utilizarea datelor și a informațiilor conținute pe orice site similar. În consecință, pentru orice problemă care poate apărea în timpul vizitei / utilizării, vizitatorul / utilizatorul se îndreaptă direct către respectivele site-uri și pagini web care dețin toate responsabilitățile legate de furnizarea serviciilor lor. În niciun caz nu trebuie să se considere că Babyspace confirmă sau acceptă conținutul sau serviciile acestor site-uri web și paginile web la care se face referire sau la care este conectat în vreun fel.

LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Acești termeni și condiții generale de utilizare a site-ului Babyspace sunt guvernate de legea română și de dispozițiile legale aplicabile ale Uniunii Europene și de Tratatele Internaționale. Dacă o prevedere a acestor termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă, restul prevederilor acestor termeni vor rămâne în vigoare. Instanțele de la Geneva vor fi competente pentru soluționarea oricărui litigiu care ar putea apărea din utilizarea site-ului web Babyspace sau în ceea ce privește interpretarea sau punerea în aplicare a acestor condiții de utilizare sau în legătură cu acesta.


PARTENERI