Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-04 16:14:20 +0200 O mamă crează cele mai uimitoare împletituri! Împletituri pentru copii în doar câteva minute

Împletituri pentru copii în doar câteva minute

Împletituri pentru copii în doar câteva minute 470 900
O mamă crează cele mai uimitoare împletituri!

Avantajele  de a avea o fată sunt nelimitate, iar Shelley Gifford este una dintre mămicile care a decis să își “exploateze” fetița într-o manieră cât mai creativă. Astfel, Grace, copila de 6 ani, a devenit cel mai fericit și stilat cobai, deoarece în fiecare dimineață Shelly îi crează o nouă coafură.

Totul a început acum 2 ani. Shelly știa să împletească părul doar în 2 feluri, însă lucrurile au început să se schimbe în anul 2014 când a început să se documenteze pe internet. Ea a devenit un expert urmărindu-i pe cei mai în vogă stiliști, dar învătând și din tutoriale realizate de amatori pasionați și talentați.

Deși începutul a fost greu, în prezent Shelly este capabilă să îi realizeze o împletitură uimitoare fiicei sale în doar 15-20 de minute înainte de a pleca la școală.

„Pentru mine nu este vorba doar de a îi aranja părul fiicei mele, ci de o activitate plăcută care mă stimulează din punct de vedere artistic. Întotdeauna încerc să fiu creativă și să dau tot ce am mai bun. Din fericire, soțul meu pregătește micul dejun, ceea ce îmi oferă 15-20 de minute în care pot să creez.” - Shelly Gifford

Grace dorește să învețe cât mai multe de la mama sa, pentru a își putea realiza singură împletiturile, însă în prezent se lasă pe mâna expertului și se bucură de toate laudele pe care le primește atât de la colegi, cât și de la necunoscuți.

Shelly a dorit să împărtășească o parte din munca și secretele ei cu cei interesați și a creat pagina de Facebook Pretty Little Braids unde postează sistematic poze cu împletiturile pe care le realizează.

 

Joining in on the #myIGhairinspiration today with a style from @sheerbraidedbliss. So many of your hair accounts inspire me daily however if I had to choose one it would be my amazing IG friend Chelsea @sheerbraidedbliss I love everything about her account, her creative styles, the colour in her flawless photos and her beautiful personality. I find myself regularly stalking her account.  Thanks Chelsea for continuously providing inspiration to us all! I found it hard to give just one account credit so I thought I would spend the next 4-5 days doing styles inspired by other great hair accounts. So thankful to you all!  Loving Grace's new @pumpkinpatchkids onesie! #cghphotofeature #industriebeauty #melbournehairstylist #melbournehairdresser #braid #braids #hairinspiration #cutegirlshairstyles #instabraid #instahair #modernsalon #hairdressermagic #elasticsbraid #5strandbraid #5strandribbonbraid

A photo posted by Braider: Shelley (@prettylittlebraids) on

Sursa:Today.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI