Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-27 18:13:41 +0300 5 metode pentru a crește copii care iubesc natura Învață-i să iubească natura!

Învață-i să iubească natura!

Învață-i să iubească natura! 470 900
5 metode pentru a crește copii care iubesc natura

Uneori, uităm cât de frumoasă este lumea în care trăim. Sunt o mulțime de feluri interesante și atractive prin care putem face loc naturii în viața noastră, iar noi, părinții, ar trebui să ne învățăm copiii să aprecieze din plin frumusețea naturii.

Ajută-i să fie interesați de natură de mici!

Copiii adoră să descopere cât mai multe lucruri interesante. Scoate-ți copilul mai des din casă și lasă-l să facă o colecție de frunze, de pietre sau orice îi dorește inima.

Lasă-i să se murdărească!

Copiii nu pot sta departe de noroi. Lasă-i să se joace cu florile, frunzele și, de ce nu, cu noroiul și să se bucure de magia de a se murdări. Grădinăritul reprezintă o metodă educativă și interesantă de a-ți determina copilul să stabilească o relație cu natura. Oricând se poate spăla pe mâini.

Vânătoarea de comori

O altă manieră interesantă de a te bucura de natură este prin intermediul jocurilor. Organizează o vânătoare de comori pentru întreaga familie și vei vedea că va fi distractiv și pentru părinți, nu doar pentru copii. Ascunde obiecte în grădină sau în jurul casei și lasă-te purtat de val!

Fii exemplul de care are nevoie!

Copiii copiază de cele mai multe ori acțiunile părinților și comportamentul acestora. Dacă vei petrece timp în natură cu cortul, făcând o drumeție sau bucurându-te de un picnic, copilul va copia pasiunile tale și în cel mai scurt timp va deveni un împătimit al naturii.

Liniștește-te...

Când ieși la iarbă verde, în parc sau în orice colț de natură, nu grăbi lucrurile. Oferă-le copiilor timpul de care au nevoie pentru a examina plantele și animalele din natură.

Sursa: Today.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători