Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-08-02 14:48:35 +0300 Dacă te-ai întrebat vreodată cum arăta bebelușul tău în primul trimestru de sarcină, acum ai oportunitatea să vizualizezi imagini de la prima ședință foto prenatală! Ședință foto în... uter!

Ședință foto în... uter!

Ședință foto în... uter! 470 900
Dacă te-ai întrebat vreodată cum arăta bebelușul tău în primul trimestru de sarcină, acum ai oportunitatea să vizualizezi imagini de la prima ședință foto prenatală!

În momentul miraculos al ferilizării, atunci când ovulul femeii este fecundat de către un spermatozoid, o nouă viață ia naștere. Din acest moment, peste aproximativ 9 luni, un bebeluș va fi gata să pășească spre o nouă lume, unde va fi primit de către o familie iubitoare.

Doar 5% dintre bebeluși se nasc exact în data care a fost calculată de către medicii lor. Sunt o mulțime de lucruri pe care le află o mamă despre copilul ei înainte de a-l ține în brațe, însă ea învață aspectele cu adevărat importante abia după naștere.

Datorită controalelor medicale regulate, orice viitoare mămică știe greutatea aproximativă a bebelușului, înălțimea acestuia sau, dacă a dorit să afle, sexul copilului. Însă, până acum nici o mamă nu a putut să vadă imagini clare ale dezvoltării bebelușului ei.

Sigur, ecografiile sunt extrem de folositoare, oferind o imagine descifrabilă a fătului, însă nu oferă o viziune clară asupra dezvoltării sarcinii, mai ales în primul trimestru. Mai jos, vei putea descoperi câteva imagini ale primei ședințe foto profesioniste realizate în uter în primul trimestru de sarcină. 

Embrionul (6mm) în cea de-a 3-a săptămână de sarcină. Sursa: Lunar Caustic

Embrionul (0,5 cm) în cea de-a 4-a săptămână de sarcină. Sursa: Lunar Caustic

Embrionul (1,6 cm)  în cea de-a 6-a săptămână de sarcină. Sursa: Lunar Caustic

Embrionul în cea de-a 8-a săptămână de sarcină. Sursa: Lunar Caustic

Embrionul în cea de-a 10-a săptămână de sarcină. Sursa: Lunar Caustic

Fătul (3,6 cm) în cea de-a 12-a săptămână de sarcină. Sursa: Lunar Caustic

Sursa: Pregnancyvideo.net

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI