Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2019-04-14 18:20:48 +0300 Inițiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team împuternicește liderii de mâine

Inițiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team împuternicește liderii de mâine

Inițiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team împuternicește liderii de mâine 470 900
Inițiativa Globală pentru Tineret este o mișcare internațională care organizează evenimente gratuite cu subiecte variate: dezvoltarea leadershipului, anti-abuzul, imaginea de sine

Un milion de tineri vor fi implicați în luna aprilie – prin Inițiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team – într-o serie de evenimente; această serie a început pe plan mondial în dată de 1 aprilie și se va încheia pe 30 aprilie, ea se desfășoară în orașele mari, dar și în zonele rurale, atât în România, cât și pe plan internațional.

Inițiativa Globală pentru Tineret este o mișcare internațională care constă în sute de evenimente comunitare gratuite cu subiecte variate, cum ar fi: dezvoltarea leadershipului, anti-abuzul, imaginea de sine, caracterul, atitudinea, etc, pentru a ajuta tinerii să se dezvolte.

În BUCUREȘTI, evenimentul IMAGINEA DE SINE POZITIVĂ, dedicat tinerilor cu vârsta între 12 și 18 ani, va fi găzduit de echipa JOHN MAXWELL în data de 20 APRILIE 2019 la ora 16:30, la BIBLIOTECA CENTRALĂ UNIVERSITARĂ CAROL I, Strada Boteanu, nr. 1, sector 1.

Membrii JOHN MAXWELL TEAM, alături de 3 tineri invitați cu rezultate deosebite, îi vor inspira pe participanți cu povești personale și lecții despre cum imaginea de sine influențează prezentul, dar și viitorul, atunci când vorbim de relații, de rezultatele școlare sau personale, de succese în orice tip de activități.

Sunt lecții de viață pe care adolescenții au nevoie să le știe, pentru că ne dorim să crească armonios, să devină membri activi ai societății de mâine, să genereze schimbare în jurul lor: la școală, în familii, în comunități.

La eveniment vor participa invitați speciali, tineri care s-au evidențiat în comunitățile de unde vin și influențează prin exemplul personal pe cei ca ei, pentru a-i încuraja să devină mai mult!

Organizatorii evenimentului își propun să ofere tinerilor idei și unelte concrete de creștere armonioasă, îi asigură pe tineri că văd în ei valoare și potențial și apoi, îi încurajează să-i ajute și pe alții să devină ca ei! Dorim să le transmitem că imaginea de sine poate fi schimbată, poate fi îmbunătățită, iar noi îi învățăm cum să facă acest lucru.”

Pentru înscriere și alte informații: mobil – 0740314022 sau email – office@danamarin.ro

Comentarii

Neutral avatar

PARTENERI