Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-09-26 11:44:51 +0300 Orice mamă a trecut cel puțin o dată prin asta... 10 etape pentru a face un duș într-o casă cu un bebeluș

10 etape pentru a face un duș într-o casă cu un bebeluș

10 etape pentru a face un duș într-o casă cu un bebeluș 470 900
Orice mamă a trecut cel puțin o dată prin asta...

Primul minut

Bebelușul pare să fie liniștit și se bucură de noile jucării pe care i le-ai legat strategic pentru a-i distrage atenția. Acesta pare momentul potrivit pentru a face și tu un duș, așa că te îndrepți cu pași repezi spre baie și începi să scapi de haine chiar de pe hol pentru a mai economisi timp.

Minutul 2

Începi să îți faci griji că bebelușul ar putea să își dea seama că nu mai ești în cameră și îți faci o mulțime de scenarii. Ajungi chiar să te gândești că bebelușul ar putea să pățească ceva, chiar dacă este în siguranță în pătuț. Nu-ți rămâne altceva de făcut decât să ieși goală din duș și să verifici dacă totul este în regulă.

Minutul 3

Te întorci în baie și începi să te bucuri de apa caldă și de ideea că vei fi din nou curată.

AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: Când și de ce se schimbă culoare ochilor bebelușului?

Minutul 4

Bebelușul începe să plângă. Sau nu. Poate ți se pare. Dar dacă nu ți se pare? Oprești apa și asculți cu atenție dacă se aude ceva din camera copilului. Poate îți imaginezi. Începi să te șamponezi cât mai rapid, te speli cu viteza luminii, când auzi că bebelușul plânge din ce în ce mai tare. Deja nu știi cum să termini mai repede dușul sau dacă ai apucat sau nu să te speli pe cap.

Minutul 5

Copilul plânge din ce în ce mai tare. Îți faci o mulțime de griji și gânduri, învinovățindu-te tot mai mult cu fiecare secundă ce trece.

Minutul 6

Reușești să scapi de șamponul din cap și de gelul de duș de pe corp, oprești apa și atunci constați că este liniște completă. Oare copilul s-a oprit din plâns sau nu a început să plângă deloc? Ei bine, nu mai contează. Este bine că acum ai timp să aplici măcar balsamul pe păr.

Minutul 7

Deja începe să te îngrijoreze atâta liniște. Sigur e ceva în neregulă. Începi să strigi copilul să te asiguri că totul e bine.

AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: Ce poți face când copilul nu vrea să mănânce?

Minutul 8

Bebelușul începe din nou să plângă, iar asta te face să respiri din nou liniștită, pentru că acum ai siguranța că nu s-a întâmplat nimic cu el.

Minutul 9

Ieși din duș udă și în cel mai bun caz cu un prosop pe tine și alergi la pătuțul copilului, încercând din răsputeri să nu aluneci pe gresie. Îți iei copilul în brațe și îi promiți că nu îl vei mai lăsa niciodată singur, chiar dacă ar însemna să nu îți mai faci duș deloc.

Minutul 10

Constați cu stupoare că încă mai ai șampon în păr și gel de duș pe corp.

Sursa: Pregnantchicken.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători