Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-09-08 12:41:47 +0300 Pe cât de grea este perioada prenatală, pe atât de mult îți va lipsi. Nu ne crezi? Doar parcurge câteva dintre motivele de mai jos și te vei convinge singură. 10 lucruri care îți vor lipsi după naștere

10 lucruri care îți vor lipsi după naștere

10 lucruri care îți vor lipsi după naștere 470 900
Pe cât de grea este perioada prenatală, pe atât de mult îți va lipsi. Nu ne crezi? Doar parcurge câteva dintre motivele de mai jos și te vei convinge singură.

Sigur, este o ușurare să știi că ai scăpat de perioada grețurilor matinale, a amețelilor, a durerilor de cap. Este mult mai simplu acum când poți mânca orice fără să ai arsuri la stomac sau să ai o stare generală proastă fără nici un motiv.

Însă, pe cât de grea este perioada prenatală, pe atât de mult îți va lipsi. Nu ne crezi? Doar parcurge câteva dintre motivele de mai jos și te vei convinge singură.

1. Străinii sunt mult mai amabili.

Oricât de mult ne-ar displace să admitem, lumea nu este un loc plăcut. Oamenii uită să fie drăguți unul cu celălalt și, dacă au oportunitatea, ignoră să facă fie și un gest minor pentru a aduce cuiva zâmbetul pe buze. Însă, lucrurile se schimbă atunci când ești însărcinată. Oamenii îți zâmbesc mai des și se luminează la față în momentul în care văd o burtică. Ei îți zâmbesc ție, dar și copilului tău.

2. Părul arată mult mai bine.

Unul din lucrurile ciudate care se întâmplă în perioada prenatală este faptul că părul devine mai rezistent, mai lucios și mai des. Cine poate avea o zi proastă când părul arată atât de bine?

3. Nimănui nu îi pasă dacă uiți chiar și aspectele importante.

Toți par să fie de acord că femeile însărcinate au dreptul să fie mai uituce. Sigur, este demonstrat științific faptul că în timpul sarcinii majoritatea femeilor au pierderi de memorie, însă te poți folosi de această scuză și când nu este cazul.

4. Dimensiunile burții îți fac fundul să arate mai mic.

Sunt o mulțime de femei care se bucură de aceast aspect, iar tu poți fi una dintre ele.

5. Nimeni nu este deranjat de emotivitatea excesivă. Ba din contră, o consideră absolut normală.

Totul este emoționant și oricând poți izbucni în lacrimi, însă nimeni nu vede acest aspect ca fiind ciudat, ci ca pe un lucru natural.

6. Oamenii îți oferă întotdeauna mâncare.

Nu trebuie să îți faci griji de acest aspect, deoarece oriunde te-ai duce oamenii îți vor oferi tot ce au mai bun prin frigider. E minunat să scapi de povara gătitului, iar faptul că ești însărcinată îți asigură cel puțin 3 mese pe zi și gustări dacă ești în vizită la prieteni.

7. Unghiile tale nu au arătat niciodată mai bine.

Hormonii sarcinii sunt cei care contribuie la întărirea unghiilor, oferindu-ți posibilitatea de a avea o manechiură de invidiat fără cel mai mic efort.

8. Oamenii din jur înțeleg importanța micilor pauze pentru somn.

Să tragi un pui de somn atunci când ai mare nevoie poate fi cel mai minunat lucru de pe pământ. Când nu mănânci, muncești sau te plimbi, poți dormi liniștită deoarece nimeni nu va avea nici o problemă cu asta.

9. Poți să fii o scorpie fără să oferi explicații.

Din nou, poți da vina pe hormonii sarcinii, indiferent că este sau nu motivul real.

10. Mereu vei găsi un loc liber.

Imediat ce persoanele din jur vor conștientiza că ești însărcinată, îți vor oferi locul lor. Toată această bunătate durează doar 9 luni, așa că profită la maximum.

Sursa: Scarrymommy.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI