Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-22 15:06:57 +0200 De fiecare dată când crezi că nu mai poți răspunde nici măcar unei întrebări sau nu mai poți tolera neînțelegerile dintre copiii tăi, gândește-te că se poate și mai rău. De exemplu, te poți îmbolnăvi. Jurnalul unei mame bolnave

Jurnalul unei mame bolnave

Jurnalul unei mame bolnave 470 900
De fiecare dată când crezi că nu mai poți răspunde nici măcar unei întrebări sau nu mai poți tolera neînțelegerile dintre copiii tăi, gândește-te că se poate și mai rău. De exemplu, te poți îmbolnăvi.

Orice femeie visa înainte de a avea copii că ori de câte ori va fi bolnavă, va avea ajutorul soțului sau al copiilor. Cu toate visam că vom primi micul dejun la pat dacă ne vom simți rău sau că ni se vor face toate poftele dacă avem o zi mai dificilă, însă realitatea ne-a adus cu picioarele pe pământ.

Să nu îți închipui că vei avea ocazia să lenevești sau măcar să te trezești mai târziu dacă te simți rău. Ceasul va suna la aceeași oră, iar tu va trebui să te ocupi de aceleași lucruri ca și până în prezent. Copiii trebuie hrăniți, să ajungă la școală, iar tu nu poți trage chiulul de la muncă. Sigur, poți suna la muncă să spui că ești bolnavă, însă cine îți va face treaba? Tot tu, doar că puțin mai târziu.

Dacă vei alege să rămâi acasă, vei vedea că orele în care copiii vor fi la școală vor zbura. Vei apuca să te odihnești pe canapea aproximativ 2 minute, deoarece întotdeauna se găsește câte ceva de făcut prin casă și nu încetezi să crezi că vei avea măcar puțin timp să te odihnești după ce vei rezolva treburile casnice.

În cel mai scurt timp copiii vor ajunge acasă înfometați, energici și mai gălăgioși ca oricând, așa că nu vei putea face altceva decât să le închizi gura cu mâncare și să încerci să moțăi printre picături.

Seara îi poți scoate în oraș la masă, însă atunci când ești bolnav până și drumul cu mașina poate fi extenunant. Apoi, succes în a-ți determina copilul sau copiii să meargă la culcare. Seara este momentul în care energia unui copil atinge cote maxime, așa că ai 2 variante: să îi igori sau să îi forțezi să meargă la culcare, ceea ce necesită, din nou, multă energie pe care nu o ai.

Într-un final va veni și momentul în care vei pune capul pe pernă și vei simți că ai parte de puțină dreptate. Numai că, în doar câteva momente (sau cel puțin așa pare) se face din nou dimineață, iar tu va trebui să o iei de la capăt.

Ce e de făcut? Ei bine, poți încerca să te îmbolnăvești doar în week-end sau într-una din zilele în care partenerul tău îți poate da o mână de ajutor, însă știm cu toții că o mamă nu va renunța la verificarea fiecărui aspect care este legat de copilul sau copiii ei indiferent de cât de rău s-ar simți.

Sursă poză: Ravishly.com

Sursa: Scarrymommy.com  

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI