Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-17 16:47:33 +0200 Munca unei mame nu se termină niciodată, însă asta nu înseamnă că nu poate fi și distractivă. Frumusețea de a fi mamă

Frumusețea de a fi mamă

Frumusețea de a fi mamă 470 900
Munca unei mame nu se termină niciodată, însă asta nu înseamnă că nu poate fi și distractivă.

Nu este deloc ușor să fii mamă, iar comentariile răutăcioase ale prietenilor sau cunoscuților care nu au copii nu sunt niciodată de ajutor. Sunt încă o mulțime de persoane care consideră că mamele care stau acasă cu bebelușii sunt cele mai norocoase, deoarece au suficient timp să se odihnească. Sigur, au dreptate în privința norocului, deoarece orice mamă dorește să petreacă timp cu copilul ei, însă asta nu înseamnă că îi este și ușor.

Skorobogatova Yuliya este una dintre mamele care s-au regăsit în descrierea de mai sus. Ea a decis să arate fără perdea ce înseamnă viața alături de copil, cu bune și cu rele prin intermediul unor poze realizate de-a lungul unei zile.

Ei bine, cei care cred că nu este nimic mai simplu de făcut decât să ai grijă de un copil s-ar putea să aibă dreptate. O proaspătă mămică nu trebuie să se trezească de dimineață pentru a lua metroul la ora de vârf. Nu trebuie să stea înghesuită în timp ce ascultă aceleași melodii pe repeat. De asemenea, nu e nevoită să îndeplinească anumite sarcini care au termene limită absurde. Tot ce are de făcut este să stea acasă și să supravegheze un copil. Nimic mai simplu, ai putea spune. Numai că, lucrurile se văd complet diferite din perspeciva unei mame...

Unele dimineți încep la 9, altele la 5...

O mamă nu rămâne niciodată singură... NICIODATĂ!

Uneori, o mamă are câteva momente pentru a se simți frumoasă...

Însă, trebuie să se miște repede, pentru că nu se știe niciodată când somnul ia sfârșit.

Gătitul se realizează întotdeauna împreună!

După masă, copilul poate da o mână de ajutor la treburile casei...

Vizitele la locul de joacă sunt întotdeauna distractive... Mamele au cele mai bune sfaturi pentru tine, indiferent că le ceri sau nu părerea.

Treburile casnice nu se termină niciodată, așa că orice mamă este norocoasă, deoarece copilul este întotdeauna prezent și dispus să sară în ajutor.

Copilul este totodată preocupat de igiena părintelui și de aceea trebuie să verifice dacă totul se desfășoară conform normelor.

Sursa: Boredpanda.com

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI