Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2024-03-22 16:27:54 +0200 Micoza este o infecție fungică des întâlnită care poate atrage după sine o mulțime de inconveniente. Află mai multe! Micoza

Micoza

Micoza 470 900
Micoza este o infecție fungică des întâlnită care poate atrage după sine o mulțime de inconveniente. Află mai multe!

Tot mai multe femei gravide par să fie afectate de o infecție fungică. De cele mai multe ori, aceasta este acompaniată de dureri la urinare și necesită părerea unui doctor specialist. Doar medicul este în măsură să stabilească un tratament corespunzător fenomenului.

Micoza

Micoza din timpul sarcinii este un fenomen des întâlnit. Micoza nu amenință viața fătului sau a mamei, ci aduce mai degrabă inconveniente femeii însărcinate. Cea mai frecventă infecție fungică o reprezintă candidoza, fiind o afecțiune care se datorează înmulțirii unei ciuperci pe care toți o avem în corp, și anume Candida Albicanis.

Datorită schimbărilor hormonale, corpul suferă un dezechilibru și flora vaginală este prima afectată de acest proces. Durerea la urinare este primul semn al candidozei, însă alte semne precum iritația locală și mâncărimile nu vor întârzia să apară.  

Cum se tratează micoza în timpul sarcinii?

Cel mai bun sfat îl poate oferi medicul specialist. Acesta îți va oferi un tratament medicamentos și eventual o cremă specială care să combată simptomele cu rapiditate. De obicei, infecția dispare în maximum 2 sau 3 zile după începerea tratamentului.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI