Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-09 14:00:31 +0200 Testul de paternitate a dezvăluit faptul că era doar tatăl unuia dintre gemeni. Gemenii pot avea tați diferiți!

Gemenii pot avea tați diferiți!

Gemenii pot avea tați diferiți! 470 900
Testul de paternitate a dezvăluit faptul că era doar tatăl unuia dintre gemeni.

Superfecundarea heretoparentală: Ce presupune?

Superfecundarea presupune fertilizarea mai multor ovule în timpul unor acte sexuale disticte, iar termenul hereteroparental indică faptul că ovulele sunt fecundate de cel puțin un tată.

Fenomenul ar loc atunci când o femeie produse mai multe ovule în cadrul unui ciclu și acestea sunt fertilizate de bărbați diferiți în perioada ovulației.

Astfel de cazuri sunt extrem de rare, existând până în prezent doar câteva în întreaga lume.

Cazul din Vietnam

De curând, a fost confirmat un nou caz de gemeni care au tați diferiți, după ce părinții au cerut un test genetic. Observând diferențele fizice între cei 2 bebeluși, mama a crezut inițial că unul dintre copii nu îi aparține și a fost schimbat la maternitate.

Însă, în urma testelor ADN s-a stabilit faptul că aeasta era mama ambilor bebeluși, însă soțul ei era tatăl doar unuia dintre băieți. Surse neoficiale au declarat faptul că bărbatul a fost presat de către familia acestuia să ceară testarea celor doi băieți.

Profesorul Le Dinh Luong, cel care a realizat testul ADN a confimat faptul că rezultatul este 100% corect și că până în prezent au existat mai puțin de 10 cazuri în întreaga lume de superfecundare heteroparentală.

Sursa: Bbc.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători