Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-18 17:35:08 +0200 Dacă ești unul din norocoșii părinți care au fost binecuvântați cu gemeni și nu știi cum să îi anunți pe cei dragi, te poți inspira din exemplele de mai jos! Ghici ce! O să avem gemeni!

Ghici ce! O să avem gemeni!

Ghici ce! O să avem gemeni! 470 900
Dacă ești unul din norocoșii părinți care au fost binecuvântați cu gemeni și nu știi cum să îi anunți pe cei dragi, te poți inspira din exemplele de mai jos!

Venirea pe lume a unui copil este unul dintre momentele care schimbă viața unei familii iremediabil, fiind o furtună de sentimente pozitive. Însă, ce se întâmplă atunci când veștile sunt de 2 ori mai bune, iar mama este însărcinată cu gemeni? Ei bine, atât fricile, cât și bucuria și entuziasmul se dublează.

Părinții vor avea multe pentru care să își pună capul la contribuție, așa că ne-am hotărât să le oferim un mic ajutor. Mai jos, vei putea descoperi câteva metode inedite prin care le poți da vestea unei nașteri duble celor dragi. Te asigurăm că aceste momente vor fi de neuitat!

  1. Metoda “mazăre”

Sigur, o poză face cât 1000 de cuvinte, așa că ce poate fi mai simplu decât să le trimiți tuturor celor dragi imaginea de mai jos într-un e-mail sau sub formă de carte poștală?

  1. Metoda pentru matematicieni

2+1=5? Îi va pune puțin pe gânduri, dar imediat ce își vor da seama, vor fi alături de tine pentru a putea sărbători mărirea familiei.

  1. Metoda “fratele mai mare”

La ce bun să faci un copil dacă nu te poți “folosi” de el atunci când ai cea mai mare nevoie?

 

  1. Metoda misterioasă

Este ceva mai adorabil decât o pereche de încălțăminte pentru copii? Ei bine, da! 2 perechi!!!

  1. Metoda artistică

Aici, până și comentariile sunt de prisos...

Sursa: Parents.com  

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI