Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-04-05 13:10:16 +0300 5 activități în anotimpul de primăvară, împreună cu cei mici

5 activități în anotimpul de primăvară, împreună cu cei mici

5 activități în anotimpul de primăvară, împreună cu cei mici 470 900
Ce activități putem să desfășurăm primăvara cu cei mici?

Primăvara a venit, cu toții am așteptat cu nerăbdare zilele calde, florile, ciripitul păsărilor și ocazia de a ieși afară și de-a ne distra mai mult decât am facut-o în sezonul rece.

Iată câteva idei de activități pe care le puteți face cu cei mici: 

1.    Ieșiți la un picnic afară, cu cei mici, dacă vremea vă permite acest lucru. Dacă vremea nu este atât de frumoasă, puteți sa organizați picnicul și în casă. Vă sunt necesare: o pătură, mâncare, jocuri pentru copii și multă dorință de a vă distra.

2.    Faceți cu cei mici baloane din săpun și mergeți afară și distrați-vă. Vă este necesar: un recipient în care trebuie pusă apa, un obiect drept cu forma unui cerc la capăt și puțin șampon sau săpun lichid, apoi agitați și suflați prin obiectul respectiv.

3.    Împreună cu cel mic faceți o planșă colorată cu diferite forme de flori. Vă sunt necesare: o planșă/hârtie, de dimensiuni mai mari (A3 este foarte bună), acuarele, modele de flori desenate direct pe hârtie și dacă doriți pensule. Pentru a fi mai distractiv, pictați direct cu palmele goale, fără pensule. Pur și simplu băgați mâna în acuarelă și așezați-o pe hârtie în forma de floare dorită de cel mic. Aveți grijă ca acuarelele să fie non-toxice.

4.    Dacă doriți să aduceți primăvara în casă, o puteți face foarte ușor. Vă sunt necesare: borcane sau alte recipiente, coloranți non-toxici și bineînțeles flori albe, pentru a se colora mai ușor. Puneți în borcan apă, împreună cu colorantul, amestecați ușor, introduceți florile cu tulpina în amestecul respectiv și așteptați câteva minute. Puteți de asemenea să faceți flori din diferite semințe. Vă trebuie semințe, lipici și flori desenate pe hârtie. Lipiți semințele în forma desenată pe planșă.

5.    Dacă nu doriți să colorați florile naturale prin amestecul de apa și coloranți, vă puteți face propriu buchet de flori din carton. Vă sunt necesare: cartoane colorate (nu foarte dure, ci mai moi, pentru a le decupa mai ușor), foarfecă, bețe pentru tulpină, hârtie creponată și lipici. Desenați floricele pe cartoanele colorate, decupați-le, lipiți-le și asamblați-le pe bățul care este și el înfășurat în hârtie creponată.


 

Sper că v-am fost de ajutor cu aceste idei și ne reîntâlnim în articolul următor.

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători