Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-14 16:18:29 +0300 Uneori, femeile însărcinate sunt norocoase și nu au parte de veșnicele simptome ale sarcinii ca grețurile matinale, amețeli, diabet, hemoroizi sau acnee. Însă, asta nu este tot... 5 aspecte neplăcute ale sarcinii

5 aspecte neplăcute ale sarcinii

5 aspecte neplăcute ale sarcinii 470 900
Uneori, femeile însărcinate sunt norocoase și nu au parte de veșnicele simptome ale sarcinii ca grețurile matinale, amețeli, diabet, hemoroizi sau acnee. Însă, asta nu este tot...

Efectele sarcinii se pot face remarcate la un alt nivel, jucându-se cu funcțiile creierului tău.

Dacă ești una dintre norocoasele care nu au parte de cele mai frecvente simptome, atunci este indicat să analizezi puțin situația și să identifici dacă ai rămas într-adevăr neatinsă de sarcină sau nu.

1. Memoria e mai slabă ca niciodată. Să nu te surprindă dacă îți vei aminti cu greu chiar și numărul de telefon sau adresa completă. Este ceva absolut firesc pentru o femeie însărcinată.

2. Te simți neputincioasă. Un alt motiv pentru care femeile gravide se plâng este acela că se simt extrem de obosite și nefolositoare. Unele au recunoscut că inclsiv că până și ideea unui pui de somn le făcea să se simtă prost.

3. Hainele de gravidă de firmă. Este ceva mai nefolositor decât o haină mult prea scumpă pe care o vei purta maximum câteva săptămâni? Orientează-te mai bine și alege haine comode, adecvate perioadei și vremii de afară, pentru a nu cheltui o mulțime de bani pe haine incomfortabile pe care le vei arunca în spatele dulapului cu prima ocazie.

4. Hainele de bebeluș extravagante și mult prea scumpe. Orice viitoare mămică se pregătește de venirea copilului încă din perioada prenatală cumpărând hăinuțe și o mulțime de accesorii pentru copii. Însă, vei constata cu stupoare că bebelușul va crește cu rapiditate și orice hăinuță îi va rămâne mică într-un timp record. Tocmai de aceea nu este indicat să cheltuiești o mulțime de bani pe haine de firmă, atunci când copilul crește de pe o zi pe alta. Plus că, la prima secundă de neatenție, va da mâncare pe costumașul special croit sau, mai rău, se va ușura în el fără cea mai mică reținere.

5. Emoțiile te vor copleși. Starea de spirit ți se va schimba mai rapid ca gândul și te poți transforma dintr-o persoană adorabilă într-o femeie rece, cu o privire dură care este gata să pornească oricând o luptă.

Sursa: Momjunction.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători