Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-01 15:56:16 +0300 Fată sau băiat? Aceasta este una dintre întrebările pe care le aude obsesiv orice femeie însărcinată, chiar înainte de a afla sexul copilului. 5 metode pentru a prezice sexul copilului tău

5 metode pentru a prezice sexul copilului tău

5 metode pentru a prezice sexul copilului tău 470 900
Fată sau băiat? Aceasta este una dintre întrebările pe care le aude obsesiv orice femeie însărcinată, chiar înainte de a afla sexul copilului.

Sigur, poate fi amuzant la început. Poți face glumițe pe seama acestei incertitudini, însă treptat acest aspect te va obseda (asta doar dacă nu faci parte din categoria părinților care nu doresc să afle sexul copilului până la naștere).

Medicina a avansat considerabil și doar o simplă ecografie începând cu săptămâna 18 îți poate spune dacă este necesar să cumperi hăinuțe feminine sau să te axezi pe decorarea camerei într-o manieră masculină. Numai că unii părinți nu au răbdare și vor un răspuns cât mai rapid. Dacă faci parte din categoria curioșilor, poți încerca una sau mai multe din metodele de mai jos pentru a determina sexul copilului tău, cu mențiunea că acestea nu sunt 100% sigure.

  1. Testul cu usturoiul

Dacă nu suporți gustul sau mirosul usturoiului, atunci poți sări această metodă. Mănâncă un cățel de usturoi și acum așteaptă. Dacă elimini prin porii tăi mireasmă de usturoi pentru câteva zile, atunci ai șanse mari ca fătul să fie băiat. Dacă pielea ta nu dă semnale, înseamnă că vei avea o fată.

  1. Praful de copt

Recoltează-ți urina într-un recipient transparent și adaugă 2 linguri de praf de copt. Dacă amestecul face spumă la fel ca o băutură acidulată, atunci vei avea un băiat. Dacă rămâne neschimbat, înseamnă că vei avea o fată.

  1. Testul cu varză roșie

Taie puțină varză roșie și pune-o într-un bol. Adaugă peste varza roși apă fiartă, suficient pentru a o acoperi. Lasă pentru 10 minute să acționeze. Apoi, toarnă apa într-un recipient transparet (un pahar) și adaugă câteva picături din urina ta. Dacă culoarea apei devin violet, atunci vei avea un băiat. Dacă apa se va colora în roz, vei avea o fată.

  1. Testul verighetei

Aceasta este mai mult o superstiție transmisă de la o generație la alta. Ai nevoie de un inel și un lănților(sau o sfoară). Leagă inelul de lănțișor sau sfoară și tine-l suspendat deasupra palmei tale. Dacă inelul oscilează asemenea unui pendul, atunci vei avea un băiat. Dacă desenează în aer mișcări circulare, vei avea o fetiță.

  1. Testul Mayasilor

Mayașii se bazau foarte mult pe numerologie. Aceștia luau în considerare vârsta femeii în timpul concepției și anul nașterii copilului. Daca ambele numere erau pare sau impare, atunci urma să se nască o fetiță. Dacă unul dintre ele era par/impar, atunci era așteptat un băiat.

Sursa: Momjunction.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători