Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-02-23 16:05:49 +0200 Mamele care suferă de anxietate în perioada sarcinii sau imediat după naștere sunt predispuse în a avea urmași care să dezvolte probleme de nutriție. Afectează anxietatea mamelor copiii?

Afectează anxietatea mamelor copiii?

Afectează anxietatea mamelor copiii? 470 900
Mamele care suferă de anxietate în perioada sarcinii sau imediat după naștere sunt predispuse în a avea urmași care să dezvolte probleme de nutriție.

Suntem conștienți de faptul că stresul și anxietatea pot fi dăunătoare sănătății, însă cât de multă atenție am acordat consecințelor pe care le au acestea asupra vieții noastre?

Un studiu a dovedit faptul că mamele care suferă de anxietate sau depresie în timpul sarcinii sau atunci când copilul este mic au mai multe probleme în a determina copiii să mănânce decât cele care au fost relaxate în perioada în care au fost gravide.

Studiul a vizat analiza a 4.700 de copii născuți în perioada 2002-2006, dar și a sănătății emoționale a părinților acestora. Părinții au completat chestionare pentru a determina nivelul de anxietate sau depresie în timpul sarcinii și în momentul în care copiii au împlinit vârsta de 3 ani.

Mamele care au arătat semne de anxietate în sarcină și în primii ani de viață ai copiilor sunt mai predispuse să aibă copii care refuză să mănânce.

Sursa: dailymail.co.uk

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI