Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-15 15:43:41 +0300 Descoperă 10 aspecte pe care doar mamele care locuiesc departe de familie le pot înțelege... Mamă la distanță

Mamă la distanță

Mamă la distanță 470 900
Descoperă 10 aspecte pe care doar mamele care locuiesc departe de familie le pot înțelege...
  1. Fusul orar

Două ore nu par atât de importante în viața de zi cu zi. Asta până când încerci să negociezi cu copiii ora de culcare în timp ce încerci să ai o discuție matură cu prietena ta din altă țară.

  1. Noțiunea inexistentă a timpului liber

Doar ideea că există în lume părinți care au familia alături pentru a ajuta la creșterea și educarea copiilor fără a fi constrânși este mult prea grea de suportat.

  1. Evenimenetele de familie

Sigur, nu te-ai fi gândit acum câțiva ani când ai luat decizia de a îți face o familie departe de casă că vei duce lipsa chiar și întâlnirilor la cafea. Acum, până și o poză pe Facebook de la serbarea unui nepot este capabilă să te lase în lacrimi.

  1. Zilele de concediu sunt destinate pentru vizitele de familie

Colegii tăi de birou merg într-o croazieră în jurul lumii sau într-o expediție la munte. Tu vei alege întotdeauna să mergi la mama acasă, unde tot ce îți dorești este să stai la masă cu familia. Asta până la prima ceartă...

  1. Pui la îndoială orice decizie

Suntem cu adevărat fericiți aici? A fost cea mai bună decizie pentru familia noastră? Ar trebui să ne întoarcem sau să continuăm pentru binele copilului? Sunt doar câteva dintre întrebările care îți vor întuneca periodic existența.

  1. Toate evenimentele sunt sărbătorite “acasă”

Crăciunul, Paștele, zilele de naștere ale copiilor. Niciodată nu vei avea părinții sau pe cineva din familie la tine în casă cu ocazia unui eveniment important. Este mult prea dificil și costisitor pentru aceștia, așa că vor alege alte perioade să te viziteze.

  1. Copiii nu cunosc întreaga familie

Ai crescut cu glumele bunicului și nu ai fi fost aceeași persoană care ești astăzi dacă mătușa ta nu ți-ar fi oferit sfaturile necesare în adolescență. Aceștia și multe alte persoane din familie sunt oameni minunați pe care copiii tăi nu au avut oportunitatea să îi cunoască îndeaproape, iar acesta este și va fi unul dintre marile tale regrete.

  1. Totul este mai scump pentru tine

Nu poți lipsi de la botezul nepotului tău. Chiar dacă vei oferi un cadou standard sau o sumă modică, la fel ca ceilalți, tu trebuie să pui întotdeauna la socoteală și biletul sau biletele de avion.

  1. Veștile mari se dau și se află la telefon

Ce ne-am fi făcut fără tehnologia de astăzi? Chiar dacă oferă o mulțime de avantaje, veștile importante se comunică față în față, pentru că tehnologia nu poate transmite toate emoțiile.

  1. Singurătatea

Oricât de mulți prieteni ai avea, nimic nu se compară cu familia. Așa enervantă și sufocantă cum este adesea, ea este cel mai bun lucru care ți s-a putut îmtâmpla. Iar acest gând te va urmări în fiecare moment pe care îl vei petrece departe de casă.

Sursa: Babble.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI