Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-28 16:23:39 +0300 Pentru unele femei, perioada sarcinii nu este o etapă minunată, plină de zâmbete și fericire. Și este foarte OK! Dragi femei care nu sunteți fericite în timpul sarcinii, nu sunteți singure!

Dragi femei care nu sunteți fericite în timpul sarcinii, nu sunteți singure!

Dragi femei care nu sunteți fericite în timpul sarcinii, nu sunteți singure! 470 900
Pentru unele femei, perioada sarcinii nu este o etapă minunată, plină de zâmbete și fericire. Și este foarte OK!

Chiar dacă ești una dintre femeile care și-au dorit dintotdeauna să fie mame, este posibil ca întreaga viziune asupra acestei experiențe să se schimbe odată ce ai rămas însărcinată.

Sarcina nu ține cont de cine ești. Te afectează din plin!

Te poți pregăti din timp pentru ce urmează, poți citi o mulțime de cărți și poți vizita o duzină de medici pentru a te asigura că ai parte de cele mai bune sfaturi, însă abția când o să simți pe pielea ta schimbările vei pute avea o părere puțin mai realistă.

În interiorul tău se dezvoltă o altă ființă, ceea ce înseamnă că vei trece prin schimbări hormonale, fizice și emoționale care vor fi stopate decât după câteva luni de la naștere. Vei avea o mulțime de situații de gestionat care te vor aduce la capătul puterilor, chiar dacă ești o persoană răbdătoare și stabilă.

Fiecare sarcină este diferită, ceea ce înseamnă că și perspectiva este alta

 Da, sunt unele femei care se simt mult mai energice, fericite și împlinite în timpul sarcinii, însă este important de menționat faptul că ele nu reprezintă majoritatea. Nu te baza pe părerile altor femei, deoarece fiecare sarcină este diferită și este posibil ca simptomele, cât și intensitatea acestora să oscileze din cauza mai multor factori. Ține minte doar că este perfect normal și să te bucuri de sarcină, dar și să ai momente în care să simți că ai da orice numai să poți scăpa.

Nu fi atât de dură cu tine!

Amintește-ți faptul că în pântecul tău crește un nou suflet. Doar acest aspect ar trebui să îți dea de înțeles că ești uimitoare și incredibil de curajoasă. Mamele au tendința de a se lăsa pe ultimul loc și de a-ți ignora dorințele doar pentru a le fi bine copiilor. Nu transforma viața ta într-o corvoadă și încearcă să îți faci timp și pentru pasiunile și dorințele tale. Dacă tu ești fericită și cei din jurul tău vor fi la fel.

Amintește-ți scopul sarcinii!

Nici o femeie nu dorește să rămână însărcinată pentru a câștiga greutate în exces, pentru a avea picioarele umflate sau pentru a se bucura de furtunile hormonale care le transformă încât nici ele nu se mai recunosc.

Scopul principal al sarcinii este acela de a da viața unui pui de om și de a crea o familie. Mamele își doresc cu ardoare doar ce este mai bun pentru copilul lor și pun la bătaie corpul și sănătatea lor mentală pentru a-și vedea visul împlinit.

Nimic nu te poate scăpa de disconfortul, durerile sau căderile nervoase care vor urma, însă la sfârșitul celor 9 luni, când totul va lua sfârșit, îți vei putea ține bebelușul în brațe și te vei bucura de prezența și căldura acestuia ori de câte ori vei simți nevoia.

Perioada prenatală este limitată. Dragostea pe care ți-o oferă un copil merge și dincolo de nori!

Sursa: Familyshare.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI