Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-31 16:36:03 +0300 Deși timpul pe care îl petreci cu bebelușul este mai prețios decât orice altceva, nu este deloc o treabă ușoară să stai acasă pentru a avea grijă de copil, chiar dacă este doar pentru o perioadă limitată. 7 greutăți pe care le întâmpină orice mamă care stă acasă cu copilul

7 greutăți pe care le întâmpină orice mamă care stă acasă cu copilul

7 greutăți pe care le întâmpină orice mamă care stă acasă cu copilul 470 900
Deși timpul pe care îl petreci cu bebelușul este mai prețios decât orice altceva, nu este ușor să stai acasă pentru a avea grijă de copil, chiar dacă este doar pentru o perioadă limitată.

Să stai acasă cu copilul. Poate vei avea impresia că este un job simplu, însă vei avea cel mai pretențios șef, iar tu vei fi singurul angajat. Acest serviciu te va pune în impas zi de zi, te va învăța cum să fii multifuncțională și probabil îți va demonstra că poți merge mai departe chiar și atunci când simți că ai atins pragul de jos pentru a mia oară.

Însă, asta nu este partea cea mai deranjantă. Din păcate, curiozitatea oamenilor din jurul tău va fi cea care te va scoate din minți și tocmai de aceea este indicat să te pregătești din timp pentru întrebările stupide pe care le vei auzi cel puțin o dată și pentru momentele în care nu te vei mai recunoaște.

  1. Ce faci toată ziua?

O astfel de întrebare vine de regulă din partea unei persoane care nu a avut tangențe cu un copil, așa că e recomandat să fii blândă cu acest ignorant nefericit. Va veni și vremea lui...

  1. Limbajul de bebeluș

Cel mai bun partener de socializare va fi copilul tău, indiferent că îți dorești sau nu asta, fapt care se va reflecta asupra discuțiilor pe care le vei avea cu adulții din jurul tău.

  1. Cel mai bun cadou este ca bebelușul să adoarmă

Aștepți cu nerăbdare astfel de momente pentru că ai impresia că vei putea da o fugă până la magazin sau să mergi la o plimbare în parc să te recreezi. Abia apoi realizezi că ești prinsă...

  1. Cafeaua va fi mereu rece și neterminată

Întotdeauna este un moment prielnic pentru... orice. Copilul va plânge/râde/țipa și tu vei da fuga să vezi dacă nu cumva a avut loc un accident îngrozitor, deși, cel mai probabil, acesta are chef de joacă sau doar o plăcere sadică de a se juca periodic cu nervii tăi.

  1. Ești prima care contactează bolile copilului

Și, de parcă nu ar fi de ajuns, trebuie să ai grijă și de ceilalți, în eventualitatea în care toți au devenit victimele bolilor aduse de la școală/creșă/parc.

  1. Ți se spune periodic faptul că ești norocoasă că poți sta acasă cu copilul

Cu atâtea responsabilități, nici nu prea ai avut de ales, dar ce mai contează?

  1. Pentru că nu ai un job convențional, toată lumea consideră că ai timp pentru muncă voluntară

Doar pentru că nu te trezești dimineața pentru a pleca la muncă, asta nu înseamnă că ai timp pentru a ajuta. De cele mai multe ori, acesta este cel mai solicitant job de pe planetă.

Sursa: Popsugar.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători