Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-09-22 16:18:24 +0300 Munca unei mame este plină de recompense, însă este în egală măsură istovitoare. Descoperă lucrurile fără de care viața unei mame ar fi infinit mai dificilă! 7 lucruri fără de care nu poate trăi o mamă

7 lucruri fără de care nu poate trăi o mamă

7 lucruri fără de care nu poate trăi o mamă 470 900
Munca unei mame este plină de recompense, însă este în egală măsură istovitoare. Descoperă lucrurile fără de care viața unei mame ar fi infinit mai dificilă!

Pantalonii comozi

Dacă înainte de a avea un copil nu găseai în șifonierul tău decât haine care să arate bine, dar care nu erau comode, acum pui mai mare accent pe felul în care te simți, decât pe felul în care arăți.

O mamă are un program încărcat, ceea ce înseamnă că hainele trebuie să fie atât atractive, cât și comode. Dacă vei deschide șifonierul unei mămici este imposibil să nu găsești cel puțin o pereche de pantaloni comozi. De regulă, există un set, dar am zis să nu exagerăm.

Cafeaua

Nu sunt prea multe locuri din care îți poți lua energie atunci când copilul te ține trează noaptea și ești ocupată până peste cap în ziua următoare. Cafeaua este elixirul mamelor, apa fără de care totul ar fi mult mai complicat. Chiar dacă în majoritatea timpului îți bei cafeaua rece, intervenind întotdeauna câte ceva, cafeaua este cea care te pune pe picioare ori de câte ori ai nevoie.

Puiul de somn

Da, nu prea apuci să dormi în timpul nopții, însă reușești să îți păstrezi sănătatea mentală trăgând câte un pui de somn pe unde apuci: la muncă, pe canapea, pe scaun și cu capul pe masă, în metrou, etc. Îți cam este dor de copilărie, când aveai timp berechet să dormi și urai asta și ai cam vrea să faci schimb cu copilul, însă ești prea obosită până și pentru asta, așa că te mulțumești cu câteva minute de somn. Sunt de aur!

Prietenele mămici

Dacă ești prima din grup care a făcut un copil, atunci trebuie să te miști repede și să îți faci și alte prietene care sunt mame. Dacă ai câteva prietene care au deja copii, atunci ține de ele, pentru că acestea îți vor fi cele mai de bază aliate. Ele vor înțelege atunci când vei claca, te vor îmbărbăta atunci când vei dori să renunți și te vor susține indiferent de ce vei spune la nervi, pentru că știu cât de dificil este să fii părinte și nu te judecă.

Șamponul uscat

Abia ai timp să faci duș, darămite să îți speli părul. În zilele în care copilul pur și simplu pune stăpânire pe viața ta, te poți folosi de magia șamponului uscat fără de care ai sta în majoritatea timpului doar cu părul prins în coadă.

Seriale/emisiuni/filme

Nu te uitai înainte la tenelovele? Nici o problemă că o să începi acum. De fapt, te vei uita cu interes la orice nu este un desen animat, indiferent că este un documentar, un film sau un meci de fotbal. Vei fi mulțumită că nu trebuie să mai asculți vocile enervante ale personajelor de desene animate.

Copil/copii

Da, copilul sau copiii tăi îți mănâncă tot timpul liber, îți toacă nervii și în majoritatea timpului sunt nerecunoscători, ceea ce te aduce în pragul nebuniei. Însă, tot ei sunt cei care îți dau putere să mergi mai departe, indiferent de situație și sunt capabili să îți însenineze ziua doar cu un zâmbet.

Sursa: Huffingtonpost.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI