Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-09 13:09:28 +0200 Tot mai multe cupluri se lovesc de probleme de fertilitate, însă acum poți descoperi 7 metode pentru îmbunătățirea fertilității masculine. 7 metode pentru îmbunătățirea fertilității masculine

7 metode pentru îmbunătățirea fertilității masculine

7 metode pentru îmbunătățirea fertilității masculine 470 900
Tot mai multe cupluri se lovesc de probleme de fertilitate, însă acum poți descoperi 7 metode pentru îmbunătățirea fertilității masculine.

Nutriția, consumul de alcool sau cofeină și greutatea sunt factori cheie în procesul de fertilitate și ar trebui luați în considerare tot mai mult. Haideți să vedem care sunt cei mai frecvenți factori care pot afecta procesul de reproducere în cazul bărbaților:

  1. Acrodă mai multă atenție alimentației. Nutriția joacă un rol foarte important în procesul de reproducere. Alimentele care conțin grăsimi și conservanți în exces sunt inamicele fertilității și doar o dietă echilibrată combinată cu mișcare zilnică poate îmbunătății gradul de fertilitate la bărbați.
  2. O bere nu strică niciodată? GREȘIT! Consumul regulat de alcool poate fi unul din modalitățile favorite de relaxare al unui bărbat, însă nu este cel mai recomandat. Majoritatea experților sunt de părere că feritilitatea și alcoolul sunt în antiteză. Consumul regulat de băuturi alcoolice reduce considerabil calitatea spermei. Așadar, dacă nu poate fi eliminat din programul zilnic, se recomandă consumul moderat de alcool.
  3. Câte cafele ai băut astăzi? Dacă plănuiești să ai un copil, atunci ar trebui să ai în vedere că doza zilnică recomandată este de o ceașcă de cafea. Cofeina acționează împotriva calității spermei, fapt care scade considerabil gradul de fertilitate.
  4. Grăsimea amdominală este mai periculoasă decât pare. Chiar dacă majoritatea bărbaților nu acordă o atenție sporită fizicului, este important ca aceștia să își țină sub control greutatea. Acest aspect nu are legătură cu aspectul fizic, ci cu consecințele pe care le pot avea kilogramele în exces asupra fertilității. Tot mai multe studii arată faptul că bărbații supraponderali sunt predispuși problemelor de fertilitate, pentru că obezitatea este asociată cu un nivel de testosteron scăzut.
  5. Scapă de hainele strâmte. Blugii și bluzele mult prea strâmte sau lenjeria mulată afectează mobilitatea spermatozoizilor, reducând astfel șansele de succes ale procesului de reproducere.
  6. Moderația sexuală. Abstinența sexuală afecteaza mobilitatea spermatozoizilor, fapt care reduce semnificativ fertilitatea. Așadar, pentru îmbunătățirea fertilității, este recomandată o viață sexuală moderată.
  7. Infertilitatea nu trebuie atribuită unei singure persoane. Ca în orice proces, responsabilitățile sunt împărțite și tocmai de aceea este important ca ambii parteneri să facă anumite schimbări pentru a crește gradul de fertilitate. 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători