Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-10 15:25:28 +0200 Nu este ușor să fii tată, însă te asigurăm că merită fiecare sacrificiu. Descoperă cele mai importante sfaturi pentru noii tătici! 7 sfaturi pentru noii tătici

7 sfaturi pentru noii tătici

7 sfaturi pentru noii tătici 470 900
Nu este ușor să fii tată, însă te asigurăm că merită fiecare sacrificiu. Descoperă cele mai importante sfaturi pentru noii tătici!

Să fii tată nu e deloc ușor. Însă, în ciuda tuturor grijilor, responsabilităților și fricilor, este o experiență unică. Nimeni nu te poate pregăti pe deplin pentru primele interacțiuni cu copilul tău, însă te poți folosi de următoarele sfaturi pentru a face trcerea mult mai ușoară.

  1. Asigură-te că petreci cât mai mult timp posibil cu copilul tău, ținându-l în brațe încă din primele zile de viață. Nici un copil nu a avut de suferit de pe urma dragostei și afecțiunii în exces.
  2. Hrănește copilul ori de câte ori ai ocazia. Astfel de acțiuni minore ajută la construirea unei relații apropiate cu copilul tău.
  3. Asigură-te că ești capabil să ai grijă de copil ori de câte ori mama nu este în preajmă. Această responsabilitate implică schimbarea scutecelor, hrănirea copilului, abilitatea de a adormi copilul și de a-ți păstra calmul în cazul unor probleme neprevăzute.
  4. Pe măsură ce va crește, vei avea ocazia de a împărtăși entuziamul pentru diverse hobby-uri și activități. Chiar dacă nu va înțelege pe deplin acțiunile, copilul se va putea bucura la aceeași intensitate de fiecare moment.
  5. Acordă atenție și partenerei tale de viață. Ești tată, însă nu trebuie să uiți că ești și soț. De cele mai multe ori, mamele sunt mai implicate în creșterea și educarea copiilor, lucruri care le consumă mult timp și energie. Tocmai de aceea, responsabilitatea privind romantismul relației îți va reveni ție.
  6. Cântă copilului! Bebelușii iubesc muzica și nu e nevoie de un talent ieșit din comun pentru a le încânta auzul. Menține contactul vizual cu bebelușul tău în momentul în care interpretezi un cântec de leagăn și vei vedea că acest detaliu te va apropia și mai mult de el.
  7. Copiii mai iubesc și plimbările. Fie că vorbim de o plimbare în parc sau la supermarket, poți fi sigur bebelușul va fi încântat să descopere spații noi, mai ales în preajma ta.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI