Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-10-12 14:10:02 +0300 Nu ești o persoană matinală? Nici o problemă! Foarte puține persoane se trezesc dis-de-dimineață din proprie inițiativă. Până când devii una dintre ele, poți apela cu succes la sfaturile de mai jos. 8 sfaturi pentru mamele care nu sunt matinale

8 sfaturi pentru mamele care nu sunt matinale

8 sfaturi pentru mamele care nu sunt matinale 470 900
Nu ești o persoană matinală? Nici o problemă! Foarte puține persoane se trezesc dis-de-dimineață din proprie inițiativă. Până când devii una dintre ele, poți apela cu succes la sfaturile de mai jos.

1. Pregătește tot ce poți de seara.

Da, singurul lucru pe care îți dorești să îl faci după ce adormi copilul este să te așezi în pat și să adormi uitându-te la televizor. Însă, îți va fi mult mai simplu a doua zi dacă te ocupi în avans de anumite aspecte și vei putea dormi mai mult.

2. Ridică-te din pat atunci când te trezești.

Dacă ai ghinionul să te trezești înaintea alarmei cu 10-20 de minunte, nu face greșeala să încerci să adormi la loc. Doar în cazul în care ai mai mult de o oră la dispoziție poți face asta. Dacă lenevești în pat după ce te-ai trezit, îți va fi mult mai dificil să te ridici, indiferent că ești sau nu trează.

3. Foloește-te de tehnologie.

Sunt o mulțime de aplicații care îți pot face viața mai ușoară și îți permit să dormi mai mult. Există aplicații care monitorizează cât de profund a fost somnul și cât de bine te-ai odihnit în anumite intervale, pentru a putea identifica ora ideală la care să te bagi în pat.

4. Mișcă-te.

Pare mai dificil decât este în realitate, deoarece puțină mișcare te va revigora și te va ajuta să fii mult mai productivă. Începe încet cu câteva minute de exerciții simple și poți crește durata și intensitatea pe măsură ce te obișnuiești cu antrenamentul.

5. Găsește-ți motivația.

Dacă ai un motiv suficient de important pentru a te ridica din pat, o vei face-o indiferent de situație. Te sfătuim să alternezi motivele, pentru că indiferent cât de important ar putea fi un aspect pentru tine, are un termen limită.

6. Apa ajută.

Este un fapt dovedit că hidratarea corpului dimineața este benefică pentru funcționarea eficientă a acestuia. Totodată, ajută și dacă dai cu puțină apă pe față.

7. Culcă-te la o oră rezonabilă.

Serialul merită ca tu să te trezești cu cearcăne a doua zi? Gândește-te mai bine!

8. Îmbracă-te.

Imediat cum te-ai dat jos din pat, mergi să faci un duș și îmbracă-te cu alte haine, chiar dacă ieși sau nu din casă. Asta va transmite un semnal psihologic corpului tău prin care acesta va ști că ești gata de treabă.

Sursa: Scarymommy.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI