Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-10 10:52:44 +0200 Orele de masa ale unui copil nu țin cont de timpul sau locul potrivit. Așadar, ce se întâmplă dacă bebelușul trebuie să mănânce când ești la plimbare în mall sau la terenul de joacă? Alăptatul în public

Alăptatul în public

Alăptatul în public 470 900
Orele de masa ale unui copil nu țin cont de timpul sau locul potrivit. Așadar, ce se întâmplă dacă bebelușul trebuie să mănânce când ești la plimbare în mall sau la terenul de joacă?

Orele de masa ale unui copil nu țin cont de timpul sau locul potrivit. Așadar, ce se întâmplă dacă bebelușul trebuie să mănânce când ești la plimbare în mall sau la terenul de joacă?

Hrănitul în mașină

Pe lângă faptul că îți oferă posibilitatea de a te deplasa mai ușor, mașina ta iubită te poate scoate din impas atunci când este nevoie să alăptezi în afara casei. În interiorul mașinii poți alăpta copilul departe de privirile curioase. Totodată, îți poți hrăni copilul pe muzica ta preferată.

Tricoul mai larg

Un tricou cu câteva numere mai mare va acoperi copilul în timp ce mănâncă, simplificând astfel întreg procesul.

Tricoul mamei

Un astfel de tricou este special creat pentru alăptare. Acesta are nasturi care se deschid în zona sânilor, pentru a facilita alăptarea fără a expune prea mult mama.

Eșarfa multifuncțională

Orice femeie are o eșarfă în garderoba sa. Acum că ai un copil, o poți folosi ori de câte ori ești în locuri publice, iar copilului îi este foame. Când bebelușul îți va da semnalul, eșarfa poate fi folosită pentru a îi acorda puțină intimitate în timp ce mănâncă.

Locul ‘ascuns’

Dacă ești într-o cameră plină cu oameni atunci când copilul dorește să mănânce, nu este cazul să te panichezi. Întotdeauna poți găsi un loc liniștit, unde nu sunt foarte mulți oameni pentru a-ți alăpta copilul.

Atenție! Nu ar trebui să te simți stânjenită sub nici o circumstanță dacă îți alăptezi copilul în public. Alăptatul este cel mai prețios cadou pe care îl poți face copilului tău din prima lui zi de viață. Însă, dacă nu te simți confortabil să alăptezi în public, nu este nici o problemă. Hrănește copilul înainte de a ieși la plimbare și totul va fi bine.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători