Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-09-22 10:56:12 +0300 Intuiția ne-a scos dintr-o mulțime de belele de-a lungul timpului, indiferent că am conștientizat sau nu asta. Așadar, de ce ar face o excepție în timpul sarcinii? Al șaselea simț și sarcina

Al șaselea simț și sarcina

Al șaselea simț și sarcina 470 900
Intuiția ne-a scos dintr-o mulțime de belele de-a lungul timpului, indiferent că am conștientizat sau nu asta. Așadar, de ce ar face o excepție în timpul sarcinii?

Au existat cazuri în care mai multe femei au declarat faptul că știau că sunt însărcinate dinainte să a face un test de sarcină sau de a afla de la doctor. Altele au susținu faptul că știau inclusiv sexul copilului. Totodată, unele femei însărcinate au simțit complicațiile sarcini în avans, ceea ce le-a oferit suficient timp pentru a-și avertiza doctorii și pentru a primi ajutor specializat.

În privința cazurilor de mai sus, de cele mai multe ori nu a existat o explicație logică, ci mai degrabă un presentiment. Însă, este cu adevărat prezent cel de-al șaselea simț în sarcină?

Sarcina este acea perioadă în care multe femei devin mai spirituale și au o mulțime de experiențe pe care nu le pot explica logic. În această perioadă, vocea interioară este mult mai prezentă.

Chiar și vorbitul cu bebelușul în timpul sarcinii poate fi considerată o experiență spirituală, având în vedere că sunt o mulțime de mame care cred că un bebeluș înțelege ceea ce i se transmite din exterior. Sună ca o iluzie, însă a fost confirmată de o mulțime de femei de-a lungul timpului.

Că ești sau nu o adeptă a acestei teorii, este un lucru demonstrat că intuiția reprezintă sugestia subconștientului, cunoscută și ca partea ascunsă a creierului nostru. Creierul este împărțit în 3 mari categorii: conștient, inconștient și subconștient.

Cea din urmă categorie a facinat o mulțime de oameni de știință, care sunt de părere că în subconștient putem regăsi răspunsul la orice întrebare.

Astfel că, este posibil ca cel de-al șaselea simț să își facă apariția în timpul sarcinii, indiferent că vorbim depre intuirea unei sarcini, a sexului copilului sau a unei probleme.

Important este ca orice viitoare mămică să pună siguranța ei și a bebelușului înainte de orice decizie și să verifice dacă totul este în regulă atunci când are sentimentul că ceva nu este în ordine. 

Cum a fost sarcina ta? Și-a făcut cel de-al șaselea simț prezența în cele 9 luni? 

Sursa: Momjunction.com 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI