Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2023-11-01 15:28:37 +0200 Să fii mamă este minunat, merită orice sacrificiu și ai putea-o lua oricând de la capăt (chiar dacă ai avut o mulțime de momente în care ți-ai jurat că nu ai mai face-o). Ascunzișurile celui de-al patrulea trimestru de sarcină

Ascunzișurile celui de-al patrulea trimestru de sarcină

Ascunzișurile celui de-al patrulea trimestru de sarcină 470 900
Să fii mamă este minunat, merită orice sacrificiu și ai putea-o lua oricând de la capăt (chiar dacă ai avut o mulțime de momente în care ți-ai jurat că nu ai mai face-o).

Majoritatea mămicilor au senzația că perioada sarcinii este cea mai solicitantă, însă ar trebui să aibă în vedere și provocările pe care le lansează recuperarea după naștere, cunoscută și ca cel de-al patrulea trimestru de sarcină.  

Indiferent că naști natural sau prin cezariană, vei avea nevoie de câteva zile sau săptămâni (după caz) să te poți adapta la noul stil de viață. La naștere corpul este supus unui stres puternic, fizic și emoțional, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de liniște și odihnă mai mult decât crezi.

      Te-ar putea interesa si Schimbările corpului în timpul sarcinii

         Va fi mai greu decât crezi să înveți să îți iubești corpul.

Dacă ești una dintre mămicile care nu dă 2 bani pe felul în care arată imediat după sarcină, atunci trebuie să știi că ești un caz fericit și că ești norocoasă pentru că te poți bucura doar de aspectele pozitive ale nașterii.

Însă, majoritatea femeilor care nasc au tendința de a deveni mult mai dure cu ele înșile, deși sunt conștiente de faptul că este nevoie de timp pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină.

       Te-ar putea interesa si Sarcina și poziția de dormit

         Este aproape imposibil să mai ai același stil de viață.

Trebuie să accepți faptul că nu vei mai avea timpul necesar pentru a ieși cu prietenele în oraș, pentru a putea merge la shopping sau pentru a-ți satisface micile vicii. Vei spune ”nu” mai des decât crezi pentru că prioritățile tale sunt diferite acum.

         Soțul trece în plan secund.

Poate ți-ai promis ție că nu vei fi una dintre acele femei care nu vor mai acorda atenție soțului. Poate i-ai promis și lui asta și chiar ai crezut-o. Ei bine, orice femeie care abia a devenit mamă nu se poate concentra la altceva decât asupra copilului ei. Soțul va trece în plan secund, cel puțin pentru o perioadă, iar imediat ce vă veți adapta amândoi cu noul stil de viață, vei putea să fii și mamă și soție.

Să fii mamă este minunat, merită orice sacrificiu și ai putea-o lua oricând de la capăt (chiar dacă ai avut o mulțime de momente în care ți-ai jurat că nu ai mai face-o).

Te-ar putea interesa si Sarcina și activitatea sexuală

Toate aspectele negative ale maternității pălesc în fața momentelor magice pe care ți le oferă copilul tău. Și asta este ceva ce doar o mamă poate înțelege!

Sursa: Huffingtonpost.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI