Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-05-26 15:14:03 +0300 Este sau nu adevărat că simptomele sarcinii pot prezice sexul fătului mai bine decât o ecografie? Băiat sau fată? Poți identifica sexul copilului în funcție de simptomele sarcinii?

Băiat sau fată? Poți identifica sexul copilului în funcție de simptomele sarcinii?

Băiat sau fată? Poți identifica sexul copilului în funcție de simptomele sarcinii? 470 900
Este sau nu adevărat că simptomele sarcinii pot prezice sexul fătului mai bine decât o ecografie?

Sarcina le are pe toate. Aceasta este o perioadă a celebrării vieții, a disconfortului maximum, dar și a estimărilor. Da, nimic nu se compară cu estimările pe care le faci în timpul sarcinii: ce ochi va avea copilul, nasul cui îl va moșteni și, cea mai frecventă, ce sex va avea.

Există și unele cupluri care aleg să nu afle sexul copilului până în momentul nașterii. Partenerii merg regulat la controale, se asigură că au un copil sănătos, însă nu vor să știe dacă bebelușul va fi fată sau băiat. Aceste cupluri sunt rare și dacă nu ai întâlnit până acum astfel de persoane este pentru că dorința de a cunoaște a fost mai mare.

Însă, sunt și unele persoane care cred că simptomele sarcinii pot prezice sexul fătului mai bine decât o ecografie. Așadar, este adevărată această premisă? Poti ”prezice” sexul unui copil în funcție de simptomele pe care le ai în timpul sarcinii? Mai jos, vei putea descoperi câteva dintre ”metodele” care te ajută să descoperi dacă vei avea un băiețel sau o fetiță

  • Dacă urina este închisă la culoare, atunci vei avea un băiat, iar în caz contrar o fată.
  • Mărimea sânilor poate indica sexul copilului. Dacă sânii cresc foarte mult, atunci vei avea un băiat.
  • Picioarele reci au fost catalogate ca un alt semn al prezenței unui băiat.
  • Frecvența cardiacă crescută (peste 140 de bătăi pe minut) indică faptul că vei avea un băiat, iar în cazul unei frecvențe mai reduse (sub 140 de bătăi pe minut) vei avea o fată.

Acestea sunt doar o parte din metodele privind identificarea sexului fătului, însă, majoritatea specialiștilor susțin faptul că nu există nici o dovadă științifică pentru validarea ipotezelor de mai sus. Deși o mulțime de persoane se încred în aceste metode, ele nu sunt altceva decât mituri sau farse.

De ce simptomele sarcinii sunt diferite pentru fiecare femeie?

Fiecare sarcină este diferită și sunt o mulțime de factori ca vârsta, istoricul medical, mediul, sarcini precedente, etc. care pot influența apariția, lipsa sau intensitatea simptomelor. Toate simptomele pe care le experimentezi în timpul sarcinii sunt rezultate ale nevoilor corpului tău. Așadar, poți avea picioarele reci, frecvența cardiacă fetală crescută și poți da naștere unei fetițe.

Sexul unui copil nu poat fi determinat cu acuratețe prin intermediul metodelor prezentate mai sus. Cazurile în care simptomele s-au potrivit cu predicția au ținut mai mult de noroc decât de știință.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI