Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2024-04-19 17:32:10 +0300 Ești emoționată, dar și stresată de faptul că vei da naștere unui copil? Sigur, acesta este și va fi o parte din tine, însă cât de bine poți cunoaște un copil înainte de a-l putea atinge? 8 metode pentru a te apropia de bebelușul tău înainte de a se naște

8 metode pentru a te apropia de bebelușul tău înainte de a se naște

8 metode pentru a te apropia de bebelușul tău înainte de a se naște 470 900
Ești emoționată, dar și stresată de faptul că vei da naștere unui copil? Sigur, acesta este și va fi o parte din tine, însă cât de bine poți cunoaște un copil înainte de a-l putea atinge?

Orice mamă este uneori copleșită de emoții și shimbări și tocmai de accea nu ar trebui să fii atât de dură cu tine dacă îți mai scapă câte ceva. E nevoie de o viață pentru a putea cunoaște cu adevărat o persoană, însă nimic nu se compară cu relația dintre o mamă și copilul ei și maniera în care cei doi pot comunica unul cu celălalt chiar înainte de naștere.

Dacă ești interesată să aflii mai multe despre activitățile prenatale de apropiere, atunci ești în locul potrivit.

  1. Cântă-i

Dă tot ce ai mai bun! Copilului nu îi pasă dacă ai vocea Mariahei Carry sau dacă abia poți atinge câteva note. Tot ce își dorește este să îți audă vocea, iar această acțiune îți va permite să te conectezi mult mai ușor cu copilul tău. Comunică pe cât posibil cu copilul tău pe un ton plăcut sau neutru, pentru a se obișnui cu vocea ta înainte de a se naște.

  1. Dansează

Da, un făt poate simți și ritmul. Câteodată, chiar nu sunt cuvinte pentru a-ți exprima sentimentele, așa că poți alege să... dansezi. Dacă iubești dansul, îi poți transmite o parte din pasiunea ta mișcându-te pe ritmul melodiilor tale preferate.

  1. Joacă-te!

Nimeni nu este prea bătrân sau matur pentru a se juca. Joacă-te cu copilul tău prin plasarea unor obiecte pe abdomen și așteaptă ca acesta să răspundă  prin atingeri și lovituri ușoare. Însă, dacă simți că bebelușul doarme, este indicat să nu îl trezești, ci să aștepți momentele în care pare să aibă chef de joacă.

  1. Meditează

Meditația este mult mai distractivă în 2. Poți medita împreună cu copilul tău. Nu trebuie decât să închizi ochii, să te concentrezi pe inima copilului tău și să îi pui întrebări ale căror răspunsuri le poți găsi în inima ta. Deși pare complicat, este mai simplu decât ai crede. Trebuie doar să ai răbdare, iar restul va veni de la sine.

  1. Scrie

Dacă ești pasionată de scris, îți poți așterne gândurile în câteva scrisori pe care să i le înmânezi copilului peste ani și ani. Te poți raporta la perioada sarcinii, la trecut sau chiar la viitor, la ce așteptări ai sau la fricile care te cuprind.

  1. Crează un jurnal video

Deși scrisorile au un farmec aparte, filmulețele sunt mult mai distractive. Poți realiza câte un filmuleț în fiecare lună a sarcinii în care îi poți povesti copilului prin ce treci pentru a afla mai multe despre stările prin care ai fost nevoită să treci pentru a-l aduce pe lume.

  1. Pregătește un cuib

Crează un sanctuar pentru tine și copilul tău la care vei putea să ai acces ori de câte ori simți nevoia, fiind totodată și locul în care copilul se va simți mult mai confortabil.

  1.  Iubește-l!

Dacă alegi să nu urmezi nici unul din sfaturile de mai sus, atunci te poți focusa pe sentimentele pe care le porți copilului tău. Din fericire, dragostea unei mame nu are limite și poate fi tot ceea ce are nevoie un copil.

Sursa: Babble.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI