Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-09-05 15:01:48 +0300 Banană la cuptor

Banană la cuptor

Banană la cuptor 470 900
Pudra de roscove este o proteina completa, si o sursa impresionanta de antioxidanti, fibre, fier, magneziu, potasiu, cupru si vitamine din complexul B

Pudra de roscove, cunoscuta si sub denumirea de carob sau inlocuitorul de cacao este un aliment alcalin miraculos, bogat in calciu si antioxidanti.

Ingrediente:

•    2 banane

•    4 lingurițe pudră de roșcove (carob)

•    ½ linguriță extract de vanilie

•    1 mână de caju crud (opțional, poate fi oferit de la 1 an)

Cum se prepară:

1.    Curăță bananele de o treime de coajă, pe lungime

2.    Crestează bananele pe lungime, iar în deschizăturile formate presează pudra de roșcove și vanilia. Pentru copilașii mai mari de 1 an poți adăuga caju mărunțit fin (sau nuci, alune de pădure, migdale)

3.    Încălzește cuptorul la 180 de grade celsius și apoi introdu bananele pe o tavă

4.    Lasă-le în cuptor 10 -15 minute, până când coaja devine complet neagră și îi poți oferi bebelușului tău călduțe sau reci.

Pudra de roșcove sau carobul este un subtituent de cacao în alimentația bebelușului și conține foarte mult calciu.

Rețeta este recomandată bebelușilor de 8 luni.

Sursa: Eugen Dobrescu – technician nutriționist

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători