Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-02-11 09:30:45 +0200 Deși sunt delicioase și conțin o mulțime de nutrienți, nu toate ceaiurile pot fi consumate în timpul sarcinii deoarece unele ingrediene naturale pot fi dăunătoare dezvoltării fătului. Beneficiile și riscurile ceaiurilor în timpul sarcinii

Beneficiile și riscurile ceaiurilor în timpul sarcinii

Beneficiile și riscurile ceaiurilor în timpul sarcinii 470 900
Ceaiurile de plante sunt delicioase și nu te poți plânge niciodată că te plictisești de o aromă, deoarece le poți găsi în sute de combinații. Însă, nu toate ceaiurile pot fi consumate în timpul sarcinii deoarece unele ingrediene naturale...

Ceaiurile de plante sunt delicioase și nu te poți plânge niciodată că te plictisești de o aromă, deoarece le poți găsi în sute de combinații. Însă, nu toate ceaiurile pot fi consumate în timpul sarcinii deoarece unele ingrediene naturale pot fi dăunătoare dezvoltării fătului.

Din fericire, ai o gamă variată de ceaiuri din care poți alege.

Beneficii ale ceaiurilor de plante

  1. Dacă nu ai la îndemână apă potabilă, poți folosi ceaiurile de plante pentru a te hidrata.
  2. Conțin o mulțime de nutrienți benefici sarcinii.
  3. Spre deosebire de cafea, ceaiurile de ierburi nu conțin cofeină.
  4. Reduc stresul.
  5. Ajută la ameliorarea grețurilor matinale.
  6. Ajută la pregătirea uterului pentru travaliu.

      Ceaiuri de plante pe care le poți consuma în timpul sarcinii

Ceaiul de frunze de zmeură. Începând cu săptămâna a 24-a de sarcină, o femeie gravidă poate consuma o ceașcă de ceai de frunze de zmeură. Acesta este bogat în calciu și magneziu, ajută la pregătirea uterului pentru travaliu și previne hemoragia postpartum.

Ceaiul de ghimbir. Femeile care sunt afectate de grețurile matinale pot consuma cu încredere ceai de ghimbir. Acesta rezolvă o parte din problemele digestive și poate fi consumat mai des ca ceaiul de frunze de zmeură (aproximativ 2-3 cești pe zi).

Ceaiul de mentă. Acesta este benefic pe toată perioada sarcinii, reducând semnificativ grețurile. Totodată, ajută mușchii stomacului să se relaxeze.

Ceaiul de urzică. Acest ceai de plante conține o mulțime de nutrienți precum fier, calciu și magneziu, fiind unul dintre cele mai recomandate ceaiuri în timpul sarcinii.

Ceaiul de păpădie. Bogat în potasiu și nutrienți care ajută la reglarea digestiei, ceaiul de păpădie este benefic și în eliminarea retenției de apă.

      Ceaiuri de plante pe care este recomandat să le eviți în timpul sarcinii

Ceaiul de salvie

Ceaiul de pătrunjel

Ceaiul de nuci

Sursă: Momjunction.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători