Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-05-20 15:50:16 +0300 Un studiu recent arată faptul că este paternitatea după 40 de ani este periculoasă pentru sănătatea copilului. Ceasul biologic al unui tată

Ceasul biologic al unui tată

Ceasul biologic al unui tată 470 900
Un studiu recent arată faptul că este paternitatea după 40 de ani este periculoasă pentru sănătatea copilului.

Nu doar femeile au un ceas biologic, iar toți cei care cred acest lucru se înseală. Un studiu recent a arptat faptul că și bărbații un anumite limite la capitolul concepției, iar după 40 de ani limitele devin mult mai conturate. Studiul face și conexiunea între vârsta înaintată a tatălui și starea de sănătate a copilului.

Mai exact, dacă dorești să devii tată după vârsta de 40 de ani trebuie să ai în vedere faptul că este posibil să îți expui copilul la mai multe boli ca sindromul Down, autism și alte boli mentale. Un copil cu un tată de cel puțin 40 de ani este de 6 ori mai predispus riscului de a fi autist, decât în situația în care ar avea un tată de 30 de ani.

Totodată, stilul de viață al tatălui este la fel de important. De exemplu, consumul excesiv de alcool și tutun poate afecta sănătatea copilului încă de când se află în pântecul mamei sale. Așadar, viitori tătici, dacă vă doriți copii sănătoși trebuie să aveți grijă de sănătatea voastră!

Sursa: Dailymail.co.uk

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI