Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-12 16:58:40 +0300 Muncește pe gratis pentru copii, însă cu o condiție: Să citească cu pasiune! Cel mai iubit frizer pentru copiii

Cel mai iubit frizer pentru copiii

Cel mai iubit frizer pentru copiii 470 900
Muncește pe gratis pentru copii, însă cu o condiție: Să citească cu pasiune!

Courtney Holmes este un frizer care locuiește într-un mic oraș din statul Iowa, SUA. Acesta este una dintre persoanele care își face meseria cu pasiune și care a decis totodată să aducă o contribuție societății din care face parte cu ajutorul abilităților sale.

Courtney dorește să contribuie la educația copiilor din cartierul din care face parte și își oferă serviciile gratis dacă fiecare dintre copiii îi citește o poveste. Nu este nevoie de mult pentru a face o diferență, iar Courtney a realizat acest lucru mai bine ca oricine.

Așadar, Courtney le face pe plac copiilor și îi tunde așa cum doresc, însă cu o condiție...

Fiecare copil trebuie să citească o poveste sau o parte dintr-o carte cu voce tare în timp ce Courtney își face treaba. Ideea de bază este aceea de a încuraja tinerii să dezvolte  o pasiune pentru citit.

Courtney are în prezent o mulțime de clienți tineri care sunt dornici să îi citească doar pentru a primi o coafură la modă.

Fără îndoială, astfel de acțiuni înduioșătoare și lipsite de egoism sunt cele care transformă lumea într-un loc mai bun!

Sursa: Brightside.me

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare