Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-09-05 11:24:49 +0300 Chifteluțe cu somon

Chifteluțe cu somon

Chifteluțe cu somon 470 900
Somonul este bogat în vitamina B1, B2, B3, B6, B12, Vitamina A și vitamina D, însă ceea ce îl face foarte valoros este conținutul ridicat de Omega-3

Studiile arată că asupra bebelușilor efectele sunt semnificative, ajutând la dezvoltarea sistemului nervos.

Ingrediente:

•    400 grame somon proaspăt

•    3 cartofi medii

•    3 fire de ceapă verde

•    2 morcovi

•    4 linguri de drojdie inactivă

•    1 legătură de pătrunjel

•    1 legătură de mărar

•    3 linguri de ulei de măsline

Cum preparați:

1.    Spălă cartofii și pune-i la fiert întregi, cu coajă;

2.    Curăță ceapa și morcovii, toacă-le mărunt și sotează-le în apă 3 minute;

3.    Spală somonul, curătă-l de piele și oase vizibile, taie-l cubulețe și apoi toacă-l mărunt în robotul de bucătărie;

4.    Cartofii fierți și răciți îi cureți de coajă și îi razi pe răzătoarea mare;

5.    Într-un bol, amestecă somonul, ceapa și morcovii sotați, cartoful ras, drojdia inactivă, pătrunjelul și mărarul tocate mărunt;

6.    Dacă compoziția ți se pare prea moale, mai adaugă drojdie inactivă;

7.    Formează chifteluțele de 2 cim diametru, pune-le într-un vas termorezistent uns cu ulei și lasă-le în cuptorul încins la 160 grade celsius pentru 40 de minute.

Bebelușii de 10 luni le vor adora. 

Sursa: Eugenia Dobrescu – tehnician nutriționist

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători