Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-09-21 16:05:17 +0300 De când ești mamă, muncești fără încetare, dar întotdeauna se găsește o persoană care să te întrebe: ”Ce faci toată ziua?” Contradicțiile vieții de mamă

Contradicțiile vieții de mamă

Contradicțiile vieții de mamă 470 900
De când ești mamă, muncești fără încetare, dar întotdeauna se găsește o persoană care să te întrebe: ”Ce faci toată ziua?”

Nu-i nimic mai confuz decât să fii mamă și orice femeie care are cel puțin un copilaș știe asta mai bine ca oricine. Te lupți în permanență cu sentimente mixte, ba chiar contrare și ajungi în unele situații să crezi că ai luat-o razna doar pentru că ai anumite gânduri negative pe care nici nu bănuiai că le-ai putea avea. 

Însă, nu este cazul să te panichezi sau să crezi că ești singura care se află în această situație. Nimeni nu se naște părinte și pe măsură ce te dezvolți alături de copilul tău, ajungi să remarci faptul că viața unei mame este plină de contradicții, așa cum vei putea observa în cele ce urmează:

  • Muncești 24 din 24 și ești întrebată în permanență de câte vreun amețit de ce nu muncești deloc.
  • Copilul tău nu are nici o problemă în a mânca orice găsește pe jos, dar îți refuză orice gen de mâncare pe care te-ai străduit să îl prepari sănătos, rapid și gustos.
  • Nu ai nici un moment de singurătate, dar te simți mai singură ca niciodată.
  • Nu ai mai apucat să stai la masă liniștită de ceva vreme, dar te îngrași văzând cu ochii de la micile gustări pe care le iei pentru a nu pica din picioare.
  • Ești întotdeauna ocupată, dar și plictisită.
  • Toate prietenele tale cu copii postează poze în care copiii lor zâmbesc și par fericiți, iar tu ai zile în care nu știi unde să te mai ascunzi de țipetele copilului.
  • În fiecare zi ai nevoie de spațiu și vrei să te rupi puțin de oamenii pe care îi vrei în preajma ta în fiecare clipă.

Este extrem de confuz și dificil să fii mamă, însă punem pariu că nu ai schimba nici măcar un singur lucru. 

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI