Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-07 16:43:42 +0200 Acum este atât de ușor să îi oferi copilului tău un loc de joacă în confortul casei tale fără investiții prea mari! Crează copilului tău un loc de joacă acasă!

Crează copilului tău un loc de joacă acasă!

Crează copilului tău un loc de joacă acasă! 470 900
Acum este atât de ușor să îi oferi copilului tău un loc de joacă în confortul casei tale fără investiții prea mari!

Nimic nu unește mai tare copiii de pretutindeni decât nevoia de a se juca și tocmai de aceea este indicat să le oferi copiilor cât mai mult timp și spațiu pentru joacă.

În primii ani de viață, majoritatea copiilor simt nevoia să se joace cu obiecte mici. Nu sunt necesare investiții majore, pentru că un bebeluș este la fel de interesat de obiectele standard de prin casă (boluri, linguri de lemn, etc.) la fel ca de jucăriile din magazine. Însă, pe măsură ce crește, nevoile sale se dezvoltă. Acesta va avea nevoie de o stimulare continuă, pentru că se va plictisi din ce în ce mai rapid de jucării.

Deși este indicat ca programul unui copil să conțină plimbări zilnice în parc și vizite frecvente în locuri de joacă, pentru majoritatea părinților este dificil să se organizeze într-o manieră atât de riguroasă. Însă, asta nu înseamnă că totul este pierdut. Soluția ideală, care mulțumește ambele părți, este realizarea unui loc de joacă la domiciliu.

Chiar dacă pare o chestiune greu realizabilă, un loc de joacă în confortul casei poate fi soluția salvatoare.

O cameră de joacă separată

Dacă dispui de spațiu, e și păcat să nu îl folosești în avantajul copilului tău. Odată ce ai ales camera, poți lăsa imaginația să curgă liberă, pentru că opțiunile decorative sunt nenumărate.

Începe cu podeaua. Este indicat să eviți covoarele, pentru că acestea rețin praful și pot îngreuna deplasarea copilului tău. Însă, trebuie să îți protejezi cumva copilul, în cazul unor căzături. Foarte multe magazine oferă podele puzzle care sunt special concepute pentru protecția și divertismentul copilului. O astfel de podea este totodată un joc interesant, pentru că îi permite acestuia să unească sau să mute piese de puzzle, pentru a realiza diverse combinații. Ca alternativă, poate fi folosită și o saltea de fitness, având în vedere că oferă același grad de siguranță.  

După o anumită vârstă, copilul se poate implica activ în achiziționarea jocurilor sau a jucăriilor, în funcție de preferințele sale. Însă, părinții trebuie să aibă în vedere că orice achiziție trebuie să aibă un scop final. De exemplu, o serie de cuburi de plastic întrunește mai multe nevoi simulan: acestea pot fi folosite ca spații de depozitare, ca elemente decorative sau drept piese de mobilier, având în vedere că se transformă ușor în scaune, mese sau chiar căsuțe de joacă.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI