Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-07 13:50:51 +0200 Descoperă cum poți lupta împotriva păduchilor, înainte să devină un aspect deranjant în viața copilului tău! Cum să lupți împotriva păduchilor

Cum să lupți împotriva păduchilor

Cum să lupți împotriva păduchilor 470 900
Descoperă cum poți lupta împotriva păduchilor, înainte să devină un aspect deranjant în viața copilului tău!

Descoperă și tu cele mai bune instrucțiuni și metode pentru detectarea și lupta împotriva celor mai deranjanți și nepoftiți vizitatori: păduchii.

  1. Din păcate, nu există nici o metodă general valabilă prin care se poate preveni apariția păduchilor în viața copiilor tăi, însă dacă îi testezi regulat, mai ales în momentul în care intervine o schimbare de mediu, atunci poți trata cauzele destul de rapid.
  2. Cea mai bună metodă de detectare a păduchilor este aceea de a verifica îndeaproape scalpul copiilor tăi. Totodată, este important ca părul acestora să fie pieptănat și curățat corespunzător.
  3. Verifică-ți toți membrii familiei cu atenție și, dacă este cazul, aplică-le cât mai rapid tratamentul celor infectați cu păduchi pentru a evita transmiterea acestora.
  4. Curăță corespunzător pieptănele cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare.
  5. Este recomandat, de asemenea, să speli toate hainele și lucrurile personale ale copilului tău la 60 de grade Celsius.
  6. Informează-ți copilul despre pericolele la care se expune în momentul în care împarte lucruri personale cu colegii de la cămin, grădiniță sau școală. Cel mai frecvent, păduchii se transmit prin intermediul căciulilor, eșarfelor, pieptenilor, periilor, pensetor sau ale obiectelor folosite zilnic.

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI