Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-04 17:31:47 +0300 De ce ai nevoie pentru a crea o familie perfectă: o mamă, un tată, 3 copii și 2 câini imenși pe post de... dădace! Dădace cu... 4 picioare!

Dădace cu... 4 picioare!

Dădace cu... 4 picioare! 470 900
De ce ai nevoie pentru a crea o familie perfectă: o mamă, un tată, 3 copii și 2 câini imenși pe post de... dădace!

Joshua și Bee Fisher sunt norocoșii părinți a 3 copii. Dacă lucrurile au fost cât se poate de simple cu creșterea primilor 2 copii, atunci când și-a făcut apariția cel de-al treilea copil, cei doi părinți s-au văzut depășiți numeric. Însă, au găsit soluția perfectă pentru noua situație: mărirea familiei cu 2 căței.

Adevărul este că am dorit să ne luăm un cal, însă ne-am horătât asupra unui câine mai impunător și după analizarea mai multor rase ne-am oprit asupra câinelui de Terra Nova (Newfoundland), a declarat Joshua.

În primul an, familia l-a adoptat pe Ralphie în 2014, care la vremea aceea avea un an, însă în anul următor au hotărât că au nevoie de întăriri și au mărit familia cu încă un membru, Boss, un cățel adorabil de doar un an.

 

The littles are back from church....now let's go find some eggs!! #easter2016 #raisingFISHERmen #egghunt #HEisrisen

A photo posted by Ralphie & BOSS (@ralphie_the_newf_and_the_boss) on

Joshua și Bee au creat un cont de Instagram pentru Ralphie și Boss și  postează periodic aventurile acestora. Dădacele cu 4 picioare se joacă zilnic cu copiii, au grijă de aceștia și, indiferent de situație, câinii păzesc cu sfințenie casa. Pozele vorbesc de la sine...

 

Remember....learn something new, share, be kind and be the light. #raisingFISHERmen #runninglate

A photo posted by Ralphie & BOSS (@ralphie_the_newf_and_the_boss) on

 

Hey, I'm the Boss in this kitchen...Now let me lick the plates clean #bossthoughts #chores #teamwork #connect #discover #create

A photo posted by Ralphie & BOSS (@ralphie_the_newf_and_the_boss) on

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI