Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-04 15:30:57 +0200 Sarcina vine la pachet și cu o mulțime de aspecte mai puțin plăcute care te vor face să ajungi în stadiul în care nu te mai recunoști și pierzi controlul asupra corpului tău. 10 simptome ciudate, dar inofensive ale sarcinii

10 simptome ciudate, dar inofensive ale sarcinii

10 simptome ciudate, dar inofensive ale sarcinii 470 900
Sarcina vine la pachet și cu o mulțime de aspecte mai puțin plăcute care te vor face să ajungi în stadiul în care nu te mai recunoști și pierzi controlul asupra corpului tău.

Totodată, îți oferă oportunitatea de a-ți vedea visul de a fi mamă devenit realitate. Partea bună este că totul trece în câteva luni și orice sacrificiu pe care îl vei face în această perioadă va fi răsplătit în momentu în care îți vei putea ține copilul în brațe.

Mai jos, vei putea găsi cele mai ciudate, dar normale simptome pe care le experimentează orice mamă în devenire.

  1. Oboseala

Deși primul trimestru este mai părtinitor, așteaptă-te ca în următoarele luni să ațipești la birou, să adormi pe canapea cu orele sau să îți pice capul de oboseală imediat după micul dejun.

  1. Răceala care pândește după colț

E cazul să te obișnuiești cu simptomele unei răceli, deoarece vor fi nenumărate zile în care

  1. Rocada plăcerilor alimentare

În timpul sarcinii, simțul olfactiv devine cel mai puternic și vei ajunge în scurt timp să detești majoritatea mâncărurilor pe care le adorai.

  1. Petele

Majoritatea femeilor însărcinate nu vorbesc despre ele, însă acestea există. Cel mai deranjant lucru la petele din timpul sarcinii este faptul că determină gravidele să creadă că ar putea avea un avort spontan. Nu-ți face probleme! Petele sunt normale în timpul sarcinii, însă dacă observi că frecvența și cantitatea acestora oscilează, atunci este recomandat să faci o  vizită doctorului.

  1. Dureri abdominale

Deși sunt normale, acestea îți pot da mari bătăi de cap...

  1. Dureri de cap

Nu, nu sunt migrene, deși așa se simt. Durerile de cap reprezintă doar unul din multiplele semne că ești însărcinată.

  1. Gust metalic

Pentru asta poți mulțumi hormonilor care sunt alături de tine încă o dată.

  1. Gingii umflate

Dacă te așteptai ca măcar mâncatul să fie una din plăcerile sarcinii, e cazul să regândești problema pentru că gingiile îți vor da de furcă.

  1. Pigmentarea pielii

Hormonii pot genera apariția melasmei, ceea ce înseamnă că îți pot apărea pe piele pigmentații maronii. Acestea dispar după naștere, însă dacă ești îngrijorată de aspectul pielii tale, atunci poți cere sfatul medicului specilist.

  1. Mâini amorțite

 Așteaptă-te la furnicături, brațe umflate și amorțite din plin. Totodată, este recomandat să porți cât mai puțin verigheta pentru că există riscul ca aceasta să rămână blocată din cauza retenției de apă.

Sursa: Momjunction.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători