Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-10-10 15:45:34 +0300 Nu e un mit și o știe orice mamă! De ce copiii sunt mult mai neastâmpărați în prezența mamelor?

De ce copiii sunt mult mai neastâmpărați în prezența mamelor?

De ce copiii sunt mult mai neastâmpărați în prezența mamelor? 470 900
Nu e un mit și o știe orice mamă!

Într-o lume ideală, lucrurile ar trebui să stea fix invers. Într-o lume perfectă copiii și-ar aprecia mamele și le-ar oferi măcar câteva momente de pace pentru toate sacrificiile pe care acestea le fac de-a lungul timpului pentru copii lor. Însă, nu este cazul.

Cu siguranță ai observat cum copilul tău se poartă chiar decent în prezența altor persoane, cum poate să asculte o rugaminte dacă vine de la oricine altcineva și cum te ignoră în majoritatea cazurilor în care încerci să îl înveți ceva constructiv. Însă, știi și care sunt motivele?

Ei bine, copilul se poartă așa pentru că...

...TU, mama lui, reprezinți persoana cu care se simte cel mai în siguranță.

...TU ești cea la care apelează ori de câte ori are o problemă.

... TU, dragă mamă, i-ai fost întotdeauna alături și l-ai susținut necondiționat.

Dacă acesta și-a ținut emoțiile în frâu o zi întreagă, să fii convinsă că imediat ce te va vedea va simți că este momentul să exprime tot ceea ce nu a putut de-a lungul zilei.

Acesta nu este cazul unui copil răsfățat, ci al unui copil care s-a atașat de mama sa iremediabil, fiind astfel singura persoană în care are încredere.

Chiar dacă te poate scoate din sărite cu atitudinea lui, amintește-ți faptul că el, copilul tău, vede în tine o persoană de încredere, un om pe care se poate baza, o mamă pe care o iubește mai mult ca pe oricine.

Sursa: Popsugar.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI