Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-07 12:50:32 +0200 Deși nu este periculoasă, dermatita este o afecțiune care afectează confortul copilului tău. Citește mai multe despre iritația cauzată de scutec! Dermatita la copii

Dermatita la copii

Dermatita la copii 470 900
Deși nu este periculoasă, dermatita este o afecțiune care afectează confortul copilului tău. Citește mai multe despre iritația cauzată de scutec!

Dermatita este cunoscută în cele mai dese cazuri și ca iritația creată de scutec.

Nu este nici un secret că o iritație creată de scutec poate fi deranjantă pentru un bebeluș și îl poate face să plângă cu ușurință. Această iritație afectează constant unul din 4 bebeluși.

Pielea bebelușilor are capacitatea de a fi protejată de către un strat protector de piele, la fel ca și în cazul adulților, ceea ce le oferă un plus de protecție. Însă, este important de știut că în cazul în care pielea rămâne umedă pentu o perioadă îndelungată va deveni vulnerabilă și sensibilă la iritații.

Nu este un lucru ieșit din comun ca bebelușii să dezvolte iritații, mai ales în partea posterioară, având în vedere că în majoritatea timpului aceștia poartă scutece. Așadar, oricât ai încerca să îți ferești copilul de iritații, este foarte posibil ca la un moment dat să te lovești de această problemă.

Dermatita bebelușului tău poate fi ușor tratată cu o cremă reparatorie cu acțiune antiseptică pe care medicul pediatru ți-a recomandat-o. Totodată, crema va ajuta considerabil la prevenirea altor iritații.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători