Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-09 13:12:08 +0200 Dacă ești interesată de fertilizarea in vitro, atunci este important să citești mai multe despre aceste metode, pentru a o putea alege pe cea care ți de potrivește cel mai bine. Dicționarul fertilizării in vitro

Dicționarul fertilizării in vitro

Dicționarul fertilizării in vitro 470 900
Dacă ești interesată de fertilizarea in vitro, atunci este important să citești mai multe despre aceste metode, pentru a o putea alege pe cea care ți de potrivește cel mai bine.

Blastocistul, incubația asistată, crioconservarea embrionilor, donarea de spermatozoizi, ovule sau embrioni. Dacă ești interesată de fertilizarea in vitro, atunci este important să citești mai multe despre aceste metode, pentru a o putea alege pe cea care ți de potrivește cel mai bine.

Blastocistul

Blastocistul derivă din cultivarea și plasarea unui embrion într-un mediu propice dezvoltării. Acesta conține o cavitate centrală, un nucleu embrionar și o coroană de celule periferice. Transferul de embrioni în stadiul de blastocist este realizat în ziua a cincia sau a șasea, prezentând mai multe avantaje. Acest proces permite o monitorizare mai intensă și o selecție mai precisă.

Incubația asistată

Această procedură implică reazlizarea unui orificiu minor la nivelul stratului care îmbracă embrionul, facilitându-se astfel procesul de implantare și crescând șansele unei sarcini.

Crioconservarea embrionilor

Metoda înghețării embrionilor este utilă pentru situațiile în care pacientele doresc să amâne procedura de fertilizare in vitro sau să aibă un plan B în cazul în care prima încercare nu este una reușită. Crioconservarea embrionilor se realizează cu ajutorul unei mașini speciale la -196 de grade Celsius, iar embrionii sunt viabili pentru 5 ani.

Donarea de spermatozoizi, ovule sau embrioni

Dacă o femeie nu mai poate produce ovule, aceasta poate încerca varianta unei donatoare. Ovulele vor fi fertilizate de spermatozoizii partenerului, iar unul dintre acestea va deveni embrionul din pântecul femeii. Posibilitatea utilizării unui donator de spermatozoizi este de asemenea validă. Vei putea afla mai multe detalii despre donatori, însă echipa medicală va păstra confidențialitatea acestora.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători