Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-10-01 17:19:13 +0300 EpicTalk: De calitatea relațiilor noastre depinde calitatea vieții noastre

EpicTalk: De calitatea relațiilor noastre depinde calitatea vieții noastre

EpicTalk: De calitatea relațiilor noastre depinde calitatea vieții noastre 470 900
Pagina de Psihologie și Mozaic Media ne invită la cel mai important eveniment de promovare a sănătății relaționale organizat în această toamnă la București.

“Pentru că noi toți suntem Revoluția Relațională În România, am provocat șase dintre cele mai apreciate personalități publice ale României – fiecare fiind un revoluționar în domeniul său de activitate – să ne vorbească despre ceea ce știu cel mai bine, despre ceea ce reprezintă sensul vieții lor și despre adevărurile pe care le-au descoperit prin intermediul profesiei lor.

• Andreea Esca – Despre relația dintre oameni și munca făcută cu pasiune
• Gáspár György – Despre relația dintre partenerii de cuplu
• Adrian Hadean – Despre relația cu mâncarea
• Oana Moraru – Despre relația dintre profesori și elevi
• Mirela Retegan – Despre relația dintre părinți și copiii mici
• Diana Stanculeanu – Despre relația dintre părinți și adolescenți

Cele șase discursuri Epic Talk vor fi urmate de o conversație adevărată, purtată între Gáspár György, ceilalți cinci invitați și public, pe tema relaționării cu sine.

Evenimentul este destinat partenerilor care urmăresc să-și revigoreze relația de cuplu, părinților care intenționează să-și cultive sănătatea relației cu copiii mici sau adolescenții, adulților aflați în căutarea curajului necesar pentru a-și urma visul profesional, dar și celor care doresc să-și îmbunătățească interacțiunea cu mâncarea și tuturor celor preocupați de procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 octombrie 2018, de la ora 10:00 - 15:00, la InterContinental Bucharest, Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 4, București, sector 1.
La link-ul acesta vă veți putea înscrie la conferința Epic Talk.”

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI