Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-07 16:53:52 +0200 Fertilizarea in vitro este un proces complex și de lungă durată. Află cum poți verifica succesul acesteia, chiar la un interval de câteva zile! Fertilizarea in vitro – Cum știi daca a mers sau nu?

Fertilizarea in vitro – Cum știi daca a mers sau nu?

Fertilizarea in vitro – Cum știi daca a mers sau nu? 470 900
Fertilizarea in vitro este un proces complex și de lungă durată. Află cum poți verifica succesul acesteia, chiar la un interval de câteva zile!

Testele necesare au fost realizate și întregul proces este acum complet. Ei bine, ce e de făcut acum? Cum poți știi dacă fertilizarea in vitro a avut sau nu succes? Un test de sânge oferă un răspuns sigur. Totodată, este încurajator și faptul că rata de succes a acestei metode este în creștere, reprezentând o nouă speranță pentru cuplurile care se străduiesc chiar și ani buni să aibă un copil.

Testul de sânge

La aproximativ 4-7 zile după transferul embrionilor, nivelurile de gonadotropină corionică la femei, un hormon care indică faptul că fătul este poziționat în mod eficient, sunt verificate. După aproximativ 3 zile, se efectuează o repetare a testului, iar în cazul în care rata de gonadotropină corionică s-a dublat față de examenul anterior, sarcina este considerată a fi un fapt. În cazul în care rezultatul testului de sange este negativ, înseamnă că efortul de fertilizare in vitro nu a reușit.

Statistici

Potrivit Societății Europene de Reproducere Umană și Embriologie (ESHRE), rezultatele fertilizării in vitro sunt pozitive pentru 27% din sarcini pe extragerea de ou și 30% pe transferul de embrioni.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI