Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-10-01 16:56:47 +0300 FITC - Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii

FITC - Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii

 FITC - Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii 470 900
FITC oprește timpul în loc pentru o sută, o mie, un milion de povești dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între câteva luni și 12 ani.

“Între 6 și 13 octombrie 2018, va avea loc Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii - FITC.

Organizat de Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, festivalul prilejuiește an de an întâlniri cu spectacole valoroase din întreaga lume, cu scopul de a încuraja apropierea publicului tânăr și foarte tânăr de lumea diversă a artelor, și de lumea teatrului în mod special. 

Un veritabil laborator care reunește și mixează diferite forme de expresie teatrală, programul FITC propune 17 spectacole. Producțiile selecționate sunt reunite în două secțiuni – spectacole pentru copii cu vârsta sub 6 ani, respectiv peste 6 ani - și urmăresc să antreneze empatia, abordând subiecte dintre cele mai diferite cu delicatețe, umor și candoare. 

Pe durata celor opt zile de festival, copiii vor afla povești despre curajul de a descoperi lumea și de a rămâne în echilibru, ca un acrobat fantastic, despre îndrăzneala de a înfrunta marile întrebări care ne macină și despre răspunsurile magice care se ascund uneori într-o cutie de carton. Fiecare spectacol este o aventură, o călătorie prin orașe închipuite, în mijlocul naturii sau pe lună cu viteza imaginației.”

Activitățile acestei ediții vor avea loc la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă (Str. Biserica Amzei 21-23) și în spațiile partenere: Sala Rapsodia, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Excelsior, Teatrul Mic, Palatul Național al Copiilor și Creart. 

Program spectacolelor îl găsiți la următorul link-  http://www.fitc.ro/calendar/

Bilete - https://www.entertix.ro/evenimente?s=fitc

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI