Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-08-31 15:52:12 +0300 Fursecuri cu banane și stafide

Fursecuri cu banane și stafide

Fursecuri cu banane și stafide 470 900
Stafidele conțin  acid ascorbic, niacina, piridoxina potasiu, fier și fosfor.

Stafidele ajută la micșorarea acidității stomacale, oferă în scurt timp și pentru o durată mai mare senzația de sațietate, este utilă pentru sănătatea ochilor, reglează digestia, favorizează formarea celulelor roșii, favorizează creșterea și întărirea structurii osoase.

Ingrediente:

•    3 banane coapte

•    1 ceașcă de fulgi de ovăz

•    1 ceașcă de mei

•    1/3 ceașcă de ulei vegetal

•    1 linguriță de extract de vanilie

•    ½ ceașcă stafide

Acum că avem ingredientele necesare, haideți să aflăm cum se prepară:

1.    Preîncălzește cuptorul la 175 grade Celsius și apoi pregătește aluatul

2.    Macină fulgii de ovăz și meiul

3.    Într-un castron mare pasează bananele cu furculița, încorporând ulterior, ovăzul, meiul, uleiul, extractul de vanilie și stafidele

4.    Amestecă-le bine până obții o cocă de consistența plastilinei, pe care o lași să stea 15 minute

5.    Pe o tavă cu hârtie de copt așează fursecurile

6.    Pune tava în cuptor și las-o 20 de minute până când biscuiții devin ușor maronii.

Rețetă recomandată de dna. Eugenia Dobrescu – echnician nutriționist, pentru bebelușii de 9 luni.
 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători