Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-02-19 13:12:21 +0200 Descoperă activitățile preferate ale copiilor din întreaga lume și maniera în care le modelează personalitatea! Grădinițe din întreaga lume

Grădinițe din întreaga lume

Grădinițe din întreaga lume 470 900
Descoperă activitățile preferate ale copiilor din întreaga lume și maniera în care le modelează personalitatea!

Diferențele culturale ne împiedică uneori să împărtășim aceleași crezuri și valori, însă ne oferă oportunitatea și de a afla lucruri noi despre oameni care nu sunt mai buni sau mai răi ca noi, ci doar diferiți.

Fiecare țară este diferită, deși putem găsi asemănări la fiecare pas. Mai jos, vei putea descoperi câteva culturi cu ajutorul unor poze realizate în grădinițe din întrega lume. Educația are întotdeauna la bază intenții bune, însă diferă de la o cultură la alta. De exemplu, copiii din China învață de mici cum să gătească, cei din Germania află încă de la grădiniță că trebuie să muncească pentru a obține rezultate, iar copiii din Brazilia sunt încurajați să pună pasiunile pe primul plan.

CHINA

Copiii învață cum să realizeze găluște pentru sărbătorirea solstițiului de iarnă. 

Copiii pozează în cadrul petrecerii de absolvire a grădiniței. (Chongqing, China)

GERMANIA

În Germania, copiii ajută la strângerea recoltei. 

În Altenberg, copiii pregătesc prânzul prin rotație împreună cu educatoarea și îl servesc colegilor.

ETIOPIA

Prânzul într-o grădiniță obișnuită din Etiopia. 

JAPONIA

Aproximativ 250 de scrisori redactacte de copiii din Republica Dominicană au fost livrate la o grădiniță din Fukushima pentru a înveseli copiii după momentele traumatizante prin care au trecut (cutremurul din 11 martie și tsunami-ul).

COREEA DE SUD

În același an, Coreea de Sud a fost lovită de un cutremur, iar copiii au fost nevoiți să se adăpostească sub mese. 

COREEA DE NORD

În Coreea de Nord, activitățile fizice se realizează de obicei în aer liber. În poza de mai sus, copiii învață să danseze alături de educatoarea lor. 

BRAZILIA

În Brazilia, toți copiii sunt încurajați să iubească fotbalul. Majoritatea educatoarelor merg în excursie cu clasa la un meci de fotbal sau organizează întâlniri copiilor cu jucătorii. Imaginea de mai sus a fost capturată la un meci de fotbal împotriva Germaniei. 

FRANȚA

În Franța se pune foarte mare accent pe dezvoltarea creativității prin desenat. 

Sursa: Brightside.me

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători