Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-02-19 16:04:08 +0200 Tatuajul: O metodă creativă și simpatică de a-i promite surorii tale că îi vei fi alături orice s-ar întâmpla. Idei de tatuaje pentru surori

Idei de tatuaje pentru surori

Idei de tatuaje pentru surori 470 900
Tatuajul: O metodă creativă și simpatică de a-i promite surorii tale că îi vei fi alături orice s-ar întâmpla.

Surorile... În copilărie profită de orice moment pentru a se tachina, se ceartă din nimicuri și refuză să înțeleagă și alt punct de vedere doar din orgoliu. Însă, lucrurile tind să se schimbe la maturitate, când realizează cât de norocoase sunt că au alături o persoană care să le țină partea, care să ofere un sfat atunci când au mai mare nevoie sau care să fie alături indiferent de situație.

Surorile sunt cele mai bune prietene și sunt cele care ne oferă ajutorul chiar și atunci când nu îl merităm, fără a cere ceva în schimb. Legătura dintre surori este una specială care nu poate fi înlocuită cu nimic altceva, iar pozele de mai jos o dovedesc din plin.

O mulțime de surori au ales să sărbătorească această relație cu ajutorul tatuajelor. Mai jos, vei putea găsi 10 dintre cele mai simpatice și creative tatuaje realizate în familie.

Sursa: Boredpanda.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători