Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2024-04-05 10:11:59 +0300 Descoperă care sunt cele mai potrivite jucării pentru copilul tău în funcție de vârsta și nevoile acestuia! Jucării potrivite copilului tău

Jucării potrivite copilului tău

Jucării potrivite copilului tău 470 900
Descoperă care sunt cele mai potrivite jucării pentru copilul tău în funcție de vârsta și nevoile acestuia!

Sunt o mulțime de jocuri care ne distrează, educă și încântă copiii. Importat este să știm să căutăm.

Cuburi, cutii și jucării care... fac zgomot și altele care pot fi împinse, mutate sau direcționate (cu roți). Copilul descoperă lumea și adună tot mai multe experiențe. Tocmai de aceea, bebelușul simte entuziasmul prin golirea și umplerea cutiilor.

Desenele și cutiile care generează sunete, muzică sau chiar cuvinte/fraze. Astfel, copilul își poate dezvolta vocabularul, perfecționa pronunția și se poate distra ascultând muzică.

Jocuri mimice și piese de teatru.

Jocuri cu oglinzi. Acestea oferă bebelușului ocazia de a se observa îndeaproape și contribuie semnificativ la consolidarea existenței acestuia.

Jucării cu butoare care generează sunete sau afișează comori ascunse. Prin intermediul acestor jocuri, copilul învață faptul că poate influența acțiunea unui joc, fapt care îi oferă oportunitatea de a se implica mai mult decât o făcea până în prezent.

Broșuri cu poze cu animale și obiecte din viața de zi cu zi.

Pe măsură ce copilul tău va crește, acesta își va exprima preferințele  și te va direcționa către ceea ce îi place cu adevărat.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI