Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-07-28 17:16:19 +0300 Cu o experiență de peste 30 de ani ca medic pediatru, dr. Robert Hamilton a dezvoltat o metodă specială care pare să liniștească orice bebeluș în doar câteva secunde. Metoda ”Hold”: cea mai simplă tehnică pentru calmarea unui bebeluș

Metoda ”Hold”: cea mai simplă tehnică pentru calmarea unui bebeluș

Metoda ”Hold”: cea mai simplă tehnică pentru calmarea unui bebeluș 470 900
Cu o experiență de peste 30 de ani ca medic pediatru, dr. Robert Hamilton a dezvoltat o metodă specială care pare să liniștească orice bebeluș în doar câteva secunde.

Doctorul Robert Hamilton a început să vorbească de curând despre metoda susținerii (The Hold), având o experiență de peste 30 de ani ca medic pediatru. Totodată, acesta este tatăl a 6 copii și susține că această metodă calmează copiii și îi menține liniștiți.

Mai jos, vei putea descoperi mai multe despre metoda susținerii pe care dr. Robert Hamilton o recomandă tuturor părinților.

Recomandările acestui medic pedriatru par să funcționeze, deoarece aproape 20 de milioane de persoane au urmărit acest filmuleț, majoritatea confirmând eficiența metodei.

Dr. Hamilton recomandă părinților să fie extrem de gentili și să urmeze îndeaproape indicațiile pe care acesta le oferă în filmuleț.

Mâna dreaptă trebuie să susțină fundulețul bebelușului, iar mâna stângă va fi poziționată pe pieptul copilului.

Copilul trebuie ținut la un unghi de 45 de grade, în timă ce gâtul și capul bebelușului sunt susținute de către părintele care ține copilul.

Sunt 4 pași importanți în replicarea acestei metode:

1. Brațele copilului trebuie să fie strânse la piept.

2. Apoi, brațele trebuie să fie fixate, însă cu grijă și delicatețe.

3. Mâna din zona scutecului trebuie să susțină ferm bebelușul.

4. Copilul trebuie să fie înclinat la un unghi de 45 de grade.

Așteptăm cu interes părerea ta! Ai încercat această metodă? Dacă da, a dat rezultate?

Sursa: Parents.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI