Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-10-01 17:02:55 +0300 Notiuni de bază despre sănătatea copilului

Notiuni de bază despre sănătatea copilului

Notiuni de bază despre sănătatea copilului 470 900
Chiar e nevoie ca părintele să dețină informații fundamentale despre sănătatea copilului.

"Părintele este primul care evaluează starea de sănătate a copilului, deci este esențial ca acesta să poată să recunoască o posibilă problemă.
Iar cum din punct de vedere medical, copilul nu este un adult în miniatură, nu te poți baza pe propriile experiențe pentru a lua decizii pentru copil.

E normal să nu vrem să mergem des la spital. E chiar indicat ca la camera de gardă să se prezinte doar adevăratele urgențe medicale. Totuși, pentru acestea e nevoie ca părintele să dețină informații fundamentale despre sănătatea copilului. 

Părintele este primul care evaluează starea de sănătate a copilului, deci este esențial ca acesta să poată să recunoască o posibilă problemă.
Iar cum din punct de vedere medical, copilul nu este un adult în miniatură, nu te poți baza pe propriile experiențe pentru a lua decizii pentru copil.

Aici venim noi în sprijinul tău cu un minunat curs, Noțiuni de bază despre sănătatea copiilor.
Cursul își dorește sa reducă anxietatea părintelui în fața bolii, să il facă să evalueze corect gravitatea ei.

Nu încurajăm autodiagnosticarea și nici automedicația. Ne dorim totuși ca părinții să aibă informații medicale de calitate, venite de la medici." 

Curs susținut de: dr. Roxana Hristianovici 

Pe 12 Octombrie 2018 la 10:00 - 12:00, la PediLactis, Calea Călărașilor nr.175, bloc 44, Sc. C, Etaj 2, Ap,75, Intrfon 75.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI